PREOCUPACIÓ VERDA

Coldplay no farà gira per promocionar el seu àlbum per l'impacte mediambiental

La banda britànica és a Jordània per presentar aquest divendres 'Everyday Life' amb dos concerts

zentauroepp51020792 files  in this file photo taken on july 06  2017 chris marti191121210024

zentauroepp51020792 files in this file photo taken on july 06 2017 chris marti191121210024 / RONNY HARTMANN

1
Es llegeix en minuts
Efe

La banda britànica Coldplay ha decidit no fer una gira per promocionar el seu últim àlbum ‘Everyday Life’, que es publica aquest divendres, per l’impacte mediambiental que puguin generar els seus concerts.

«Ens prenem temps per veure com la nostra gira pot ser beneficiosa», ha declarat aquest dijous el líder del grup, Chris Martin, al revelar a la cadena BBC la decisió davant de la crisi climàtica.

La banda britànica està actualment a Jordània, on oferirà aquest divendres dos concerts, un atrenc d’alba i un altre cap al tard, com a manera de reflectir el seu àlbum doble ‘Everyday Life’, que té dues parts (una titulada ‘Sunrise’ i l’altra ‘Sunset’).

Notícies relacionades

L’última vegada que el grup va viatjar per tot el món va ser amb la gira titulada ‘A head full of dreams’, que van iniciar a Buenos AiresA head full of dreams i que els va portar a presentar el disc homònim, el seu últim treball fins ara, amb 122 concerts a quatre continents entre el 2016 i el 2017.

Martin, que oficialment traurà el doble àlbum aquest divendres, ha agregat que han triat Jordània per a aquests concerts perquè volien «un lloc a la meitat del món, on normalment no toquem».