Avanç

Beyoncé anuncia ‘Break my soul’, la primera cançó de l’àlbum ‘Renaissance’

L’artista avança que es llançarà aquest dimarts a les sis del matí

Beyoncé anuncia ‘Break my soul’, la primera cançó de l’àlbum ‘Renaissance’

EPC

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cantant nord-americana Beyoncé ha anunciat que aquest dimarts publicarà la primera cançó del seu nou disc ‘Renaissance’ titulada ‘Break my soul’.

Un simple canvi en la biografia del seu Instagram i Twitter amb el missatge: «6.BREAK MY SOUL midnight ET». Aquest ha sigut el minuciós canvi que els fans han detectat a l’instant i que la intèrpret de ‘rhythm and blues’, pop i soul ha enginyat per anunciar l’estrena.

L’artista ha donat a conèixer que la cançó número 6 del nou disc veurà la llum aquest dilluns a mitjanit –horari de la costa de l’est dels Estats Units–, i aquest dimarts a les 6 de la matinada hora peninsular.

Dijous passat la cantant, nascuda el 1981 a Houston, havia anunciat que el seu nou disc d’estudi en solitari, el primer en sis anys i el setè de la seva carrera, serà llançat el 29 de juliol. Es tracta del disc que succeirà ‘Lemonade’, que va aparèixer el 2016.

Vida i trajectòria

Beyoncé és l’artista amb més Premis Grammy de la història, 48, primer com a líder i vocalista del grup Destiny’s Child, i els altres guanyats en solitari.

L’artista i el seu marit, el músic, productor i mànager Jay-Z, amb qui té tres fills, són considerats una de les parelles més riques del món, segons la revista Forbes.

Des del seu últim disc, de la seva actuació a Coachella (EUA) el 2018 va gravar el documental ‘Homecoming’ en homenatge a les escoles i universitats per a afroamericans als Estats Units, i que va llançar el 2019.

Notícies relacionades

En aquell temps també es va estrenar la nova versió del clàssic animat ‘El rei lleó’, on l’artista va posar la veu al personatge de la Nala, i del qual es va inspirar per al seu següent treball musical ‘The Gift’ (2019).

A part de la música, ha sigut actriu en pel·lícules com ‘Austin Powers en miembro de oro’ (2002), ‘La pantera rosa’ (2006) o ‘Dreamgirls’ (2006) amb què va aconseguir dues nominacions als Globus d’Or com a Millor Actriu-Musical o Comèdia i Millor Cançó Original per ‘Listen’. El 2009 va tornar a la gran pantalla amb ‘Obsesionada’.

Temes:

Beyoncé