Festival literari

El Moll de la Fusta acollirà definitivament la Setmana del Llibre en Català

  • La 40a edició de la fira se celebrarà del 9 al 18 de setembre

El Moll de la Fusta acollirà definitivament la Setmana del Llibre en Català

SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Setmana del Llibre en Català celebrarà la que serà la seva 40a edició del 9 al 18 de setembre, per tercer any consecutiu al Moll de la Fusta de Barcelona, un emplaçament que segons els organitzadors es mantindrà de «de manera definitiva».

El president de la Setmana i director editorial d’Ara Llibres, Joan Carles Girbés, destaca que després de consultes amb expositors, gremis i institucions implicades, el certamen «s’estableix ja de manera definitiva al Moll de la Fusta amb una ferma voluntat de créixer en presència i activitat».

La Setmana, de la qual s’ha presentat el cartell, obra de la il·lustradora Luci Gutiérrez, amplia l’espai d’exposició de 69 a 84 mòduls, que seran més grans que fins ara, la presència de més de 200 segells editorials en català, 230 capçaleres de revistes i 18 llibreries.

Notícies relacionades

En un comunicat, Girbés ha avançat també l’ampliació de tres escenaris a quatre en 7.215 metres quadrats en què s’ubicarà també un espai familiar, zones de lectura, un espai per a exposicions i un petita àrea gastronòmica.

Com és tradicional, a més de l’oferta de les novetats de la ‘rentrée’ i de fons editorial, hi haurà xerrades amb autors nacionals i internacionals, firmes, taules rodones, recitals de poesia i concerts.