‘La última Vuelta World Tour’

Els dos únics concerts que Daddy Yankee farà a Espanya en la seva gira de comiat

  •  Les úniques parades que farà el ‘rei del reggaeton’ a Espanya abans de baixar definitivament dels escenaris seran a Madrid i Torremolinos (Màlaga)

Els dos únics concerts que Daddy Yankee farà a Espanya en la seva gira de comiat
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El cantant de música urbana Daddy Yankee s’acomiadarà dels seus fans espanyols amb un últim concert en el marc del festival Madrid Puro Reggaeton que se celebrarà els dies 15 i 16 de juliol a La Caja Mágica de Madrid.

Precisament el 20 de març passat, el conegut com a ‘Rei del reggaeton’ va anunciar que es retirava de la música i, per tancar una llarga carrera de tres dècades a sobre dels escenaris, va publicar un últim àlbum titulat ‘Legendaddy’que compta amb col·laboracions de Bad Bunny, Mike Towers, Rauw Alejandro o Pitbull.

La seva gira de comiat ‘La última Vuelta World Tour’ arrencarà al juliol a Espanya al ‘Madrid Puro Reggaeton Festival’, que ha retardat tres setmanes el seu calendari per encaixar els concerts de l’artista.

L’última gira passarà també per Portland el 10 d’agost i acabarà a Nova York el 20 de setembre per, després, aterrar a Llatinoamèrica.

Així, les úniques parades que farà Daddy Yankee a Espanya abans de baixar definitivament dels escenaris seran a Madrid i Torremolinos (Màlaga).

Notícies relacionades

El ‘Madrid Puro Reggaeton Festival’ celebrarà a Madrid la seva primera edició i comptarà amb la participació d’altres estrelles internacionals com Gente de Zona, Ñengo Flow, Eladio Carrión, Nío García i figures nacionals com Juan Magán, Bad Gyal i Omar Montes.

Els tiquets estaran a la venda aquest divendres 22 d’abril a partir de les 12.00 hores.