Sigur Rós actuarà a Madrid i Barcelona dins de la seva gira mundial a la tardor

Sigur Rós actuarà a Madrid i Barcelona dins de la seva gira mundial a la tardor
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La banda islandesa Sigur Rós ha inclòs Madrid i Barcelona a la seva nova gira mundial després de cinc anys: actuarà el 29 de setembre al Wizink Center de Madrid i l’1 d’octubre al Sant Jordi Club de Barcelona.

Els islandesos, a més de repassar els èxits dels seus 25 anys de carrera, presentaran algunes de les cançons del seu pròxim àlbum, el succés de ‘Kveikur’ que es va publicar fa gairebé una dècada, ha informat aquest dijous la promotora Live Nation en un comunicat.

Sigur Rós ha afegit aquest dijous dates a Europa que se sumen a l’anunciada gira mundial que començarà el 30 d’abril a Mèxic i que acabarà el 25 de novembre a la seva ciutat natal de Reykjavík.

Notícies relacionades

El grup es troba ara en ple procés de composició i gravació del seu nou treball, el primer des del 2013, i a més de Jónsi i Georg Holm, a l’estudi també hi ha Kjartan Sveinsson després d’una dècada allunyat de la banda.

La venda general d’entrades per als concerts a Espanya s’iniciarà el 18 de març i el dia abans hi haurà una prevenda per a les persones registrades a livenation.es.

Temes:

Islàndia