Reconeixement

‘Clamor’ guardonat com a millor disc del 2021 per la premsa especialitzada

  • Maria Arnal i Marcel Bagés han rebut el Premi Soroll que reconeix el seu últim treball com a millor disc nacional

‘Clamor’ guardonat com a millor disc del 2021 per la premsa especialitzada
1
Es llegeix en minuts
Marta Cervera
Marta Cervera

Periodista

ver +

‘Clamor’ (Fina Estampa, 2021), segon àlbum de Maria Arnal i Marcel Bagés després de ‘45 cerebros y 1 corazón’ (2017), han sigut guardonats amb el VII Premi Soroll 2021 al millor disc nacional de l’any. Aquest premi atorgat per la PAM (Periodistes Associats de Música) se suma al reconeixement obtingut en les llistes amb el més destacat del 2021 publicades per la premsa especialitzada. ‘Clamor’ figurava entre una quinzena de finalistes que incloïa, entre d’altres, els últims llançaments de C.Tangana, Zahara i Alizzz.

Notícies relacionades

El seu treball, una faula contrapandèmica  que invoca pulsions ancestrals i esbossa pistes futuristes ja va ser elegit com a millor disc nacional per EL PERIÓDICO i diaris com l’‘Ara’, revistes musicals com Rockdelux, EfeEme i Alta Fidelidad i webs especialitzades com Crazyminds, Indienauta, Eargasm. ‘Clamor’ no ha descendit del Top 5 fins i tot en aquells mitjans com Jenesaispop, que no distingeixen entre referències locals i internacionals. Una acollida absolutament aclaparadora per a una proposta de pop mutant.

El duo català segueix amb la seva gira. Dijous 24 el seu treball podrà escoltar-se en directe al Teatre Calderón de Valladolid (20.00 hores) i dissabte 26 tornaran a actuar a Barcelona, a la Sala Apolo (21.00 hores).

Temes:

Discos