Alps

L’actor francès Gaspard Ulliel (’Hannibal’), greument ferit en un accident d’esquí

L’intèrpret, de 37 anys i guanyador de dos premis César, es troba hospitalitzat amb pronòstic vital compromès

L’actor francès Gaspard Ulliel (’Hannibal’), greument ferit en un accident d’esquí
1
Es llegeix en minuts
Beatriz Martínez
Beatriz Martínez

Periodista

Ubicada/t a Madrid

ver +

L’actor francès Gaspard Ulliel, guanyador de dos premis César i conegut per la seva interpretació a ‘Saint Laurent’ o ‘Hannibal, el origen del mal,’ ha resultat greument ferit en un accident d’esquí als Alps i es troba hospitalitzat amb pronòstic vital compromès, segons la premsa francesa.

L’intèrpret, de 37 anys, va tenir aquest dimarts un accident a l’estació de La Rosière, a Savoia, del qual encara no s’han aclarit les causes, si bé l’impacte es va produir al xocar amb un altre esquiador, segons va avançar aquest dimecres la cadena BFM TV i han confirmat altres mitjans locals.

Ulliel, que es trobava inconscient, va haver de ser transportat en helicòpter a l’Hospital Universitari de Grenoble, on continua ingressat.

La Fiscalia d’Albertville ha confirmat l’obertura d’una investigació per aclarir els fets.

El seu agent ha rebutjat comentar el seu estat de salut davant la premsa.

L’actor, pare d’un nen de sis anys al costat de la model Gaëlle Pietri, va saltar a la fama amb 19 anys a la pel·lícula ‘Les Égarés’, al costat d’Emmanuelle Béart, i poc després al costat d’Audrey Tautou a ‘Llarg diumenge de festeig’, de Jean-Pierre Jeunet, que li va valer el premi César al millor actor revelació.

Notícies relacionades

Va tornar a guanyar un César el 2017, en la categoria de millor actor, per la seva interpretació a la pel·lícula ‘Només la fi del món’, del canadenc Xavier Dolan.

És un dels actors amb més trajectòria internacional i pròximament ha d’estrenar la sèrie de Marvel ‘Moon Knight’.