Músiques avançades

C. Tangana actuarà al Sónar 2022

  • El festival afegeix una vintena d’actuacions a la seva programació per a l’edició del 2022, que tindrà lloc entre el 16 i el 18 de juny

C. Tangana actuarà al Sónar 2022
1
Es llegeix en minuts
Julián García
Julián García

Periodista

ver +

El Sónar no descansa: si a l’octubre va reprendre el pols amb més de 100 concerts i activitats en una edició especial de tardor, aquest dimarts ha anunciat un ampli apèndix d’artistes que actuaran en la seva esperada pròxima edició d’estiu, que se celebrarà entre el 16 i el 18 de juny del 2022 després de dos anys de guaret forçós per la pandèmia. La bomba serà la presència de C. Tangana, que obrirà divendres a la nit. La seva inclusió en el cartell del festival de músiques avançades coincideix, curiosament o no, amb l’anunci, fa tot just dues setmanes, que el madrileny cancel·lava les seves actuacions al Primavera Sound «per incompatibilitats d’agenda».

A més de la de C. Tangana, el Sónar ha anunciat la participació del raper britànic Headie One, l’artista electrònic també britànic Bonobo, el ‘dj’ i productor francès Agoria i la vocalista i compositora nord-americana Lyra Pramuk, així com una bona tanda d’artistes de l’escena emergent de Barcelona com El Bobe, Juicy Bae i Rojuu. Les noves inclusions, un total de 20, amplien el cartell del festival, segons la nota de premsa enviada per l’organització, «en totes les direccions, des del local al global, des de l’‘underground’ fins als noms per a grans audiències».

Notícies relacionades

El llistat s’uneix al fabulós rosari de primeres espases ja conegut anteriorment, encapçalat per The Chemical Brothers, Moderat, The Blaze, Arca, Oneohtrix Point Never, The Blessed Madonna, Morad, Charlotte de Witte, Eric Prydz, Nathy Peluso i Joy Orbison.

 El festival ha anunciat, així mateix, la primera edició de Sónar Lisboa, que se celebrarà els dies 8, 9 i 10 d’abril del 2022. En el seu programa musical, el festival comptarà amb The Blaze ‘dj’ set, Thundercat, Pol & Pa, Charlotte De Witte, DJ Nigga Fox, Floating Points, Nicola Cruz, Ellen Allien b2b Dr. Rubenstein, Enchufada Na Zona, Eu.Clides, FJAAK Live, Héctor Oaks, Iamddb, Jayda G, Kampire, Nídia, Pongo i DJ Stingray 313 Live, entre molts d’altres.