Premis musicals

Carlos Rivera, Ana Brenda i Roselyn Sánchez seran els presentadors dels Grammy Llatins

  • La cerimònia tindrà lloc el 18 de novembre a Las Vegas i tindrà convidats i actuacions en directe

Carlos Rivera, Ana Brenda i Roselyn Sánchez seran els presentadors dels Grammy Llatins

Archivo

1
Es llegeix en minuts
EFE

El músic Carlos Rivera, la cantant i model Ana Brenda Contreras i l’actriu Roselyn Sánchez seran els encarregats de presentar la gala dels Latin Grammy, que se celebrarà el 18 de novembre a Las Vegas (EUA). L’Acadèmia Llatina de la Gravació va anunciar aquest dilluns el trio de presentadors de la 22a edició dels premis més importants de la música llatina, que tornaran al format presencial després de l’edició virtual organitzada l’any passat per la pandèmia. Contreras presentarà la gala per segona vegada, igual com Rivera, mentre que Sánchez ho farà per cinquena vegada.

Notícies relacionades

Rivera havia de ser el presentador de la cerimònia virtual de l’any passat, però va haver de retirar-se hores abans de la retransmissió perquè va estar en contacte amb una persona contagiada de coronavirus. El músic Víctor Manuelle va ser el seu substitut.

Aquest any, la gala dels Latin Grammy se celebrarà a Las Vegas (EUA) i comptarà amb convidats i actuacions en directe, encara per anunciar. Camilo, amb deu nominacions, Juan Luis Guerra, amb sis, i C Tangana, amb cinc, parteixen com els artistes favorits als premis. L’Acadèmia Llatina també ha presentat el cartell d’aquesta edició, dissenyat per l’artista colombià Federico Uribe.