Batman Day

Batman sobrevola Benidorm

El símbol del superheroi s’ha projectat sobre l’icònic toro d’Osborne en una picada d’ullet al llibre de Paco Roca

Batman sobrevola Benidorm
1
Es llegeix en minuts

El Batman Day s’ha fet notar a Benidorm on la llum del batsenyal ha aparegut sobre l’emblemàtic toro d’Osborne, emulant la portada de ‘Batman: El mundo’ (ECC), feta per Paco Roca. L’historietista valencià porta el superheroi al seu terreny en una història que situa l’acció a la costa mediterrània en un còmic diferent. El Batman de Roca no parla en tota la historieta. El lector el segueix a través de l’Alfred, el seu fidel majordom, que l’ha enviat de vacances perquè pateix estrès i atacs d’ansietat.

Notícies relacionades

El logo de l’heroi de Gotham ha il·luminat el cel nocturn de la localitat alacantina com al seu dia va passar a Barcelona quan el logo de Batman es va projectar a la façana del MNAC.

El Batman Day és una tradició relativament nova. Es va començar a celebrar amb motiu del 75è aniversari de l’aparició del Cavaller Fosc, el 2014, quan Warner Bros i el seu segell editorial van organitzar el primer Batman Day. Tot i que la primera vegada es va celebrar al juliol, les altres edicions s’han vingut celebrant el tercer dissabte de setembre.

Temes:

Batman