Balanç

Arts d’Estiu tanca amb un 92% d’ocupació

El festival de Pineda de Mar ha comptat amb 14.000 assistents en la seva desena edició

Arts d’Estiu tanca amb un 92% d’ocupació

Ferran Sendra

1
Es llegeix en minuts

Aquest cap de setmana el festival Arts d’Estiu de Pineda de Mar (Barcelona) ha tancat la seva desena edició amb 14.000 assistents i un 92% d’ocupació, després de reunir del 3 al 14 d’agost artistes com Estopa, Amaral, Sergio Dalma, Ara Malikian, Sopa de Cabra o Els Amics de les Arts.

Tal com ha informat l’organització, la tònica general ha sigut la de concerts amb entrades esgotades, com la tornada als escenaris dels germans Muñoz, un de les cites més esperades de l’estiu.

Han completat el cartell del festival, l’escenari principal del qual s’ha ubicat a la platja del municipi, noms com God Save The Queen, Miguel Poveda, Manel, Belén Aguilera i Dani Fernández, Rita Payés i Judit Neddermann i Stay Homas, amb un total d’onze actuacions.

Notícies relacionades

L’organització ha valorat aquesta edició com un èxit i ha asseverat que les xifres d’ocupació del festival són «realment encoratjadores tenint en compte els temps tan complicats que ens ha tocat viure, especialment per a la cultura i la música en directe».

A més, ha destacat la bona acollida del Village Arts d’Estiu, amb entrada exclusiva, programació musical, llocs de menjar i de venda.