Llançament

Samantha Hudson es posa a ballar amb ‘Disco Jet-Lag’

La coprotagonista del documental biogràfic del 2018 ‘Samantha Hudson, una historia de fe, sexo y electroqueer’ reivindica les discoteques i la festa després de «l’ensopiment» de la pandèmia

1
Es llegeix en minuts

Samantha Hudson, coprotagonista del documental biogràfic de 2018 ‘Samantha Hudson, una historia de fe, sexo y electroqueer’, acaba de llançar nou tema en el qual s’endinsa en els ritmes discotequers. ’Disco Jet-Lag’ (Subterfuge), el tercer senzill del seu nou àlbum, beu directament de la música pop de l’última dècada. És la seva primera col·laboració amb La Prohibida i compta els comandaments de la producció musical amb Putochinomaricón.

Notícies relacionades

La reina dels baixos fons, com a ella li agrada presumir, comença com una crítica a la falta d’oci nocturn, sector molt afectat per la pandèmia i per l’ensopiment que Samatha proposa combatre a base de ritme i de festa sense parar com mostra el videoclip amb múltiples cameos d’artistes drags d’avui.

Erotisme, abatiment i frenesí són els pilars que conformen la narrativa d’aquesta oda trista al món de la nit i de les pistes de ball com reflecteix la filmació dirigida per Fran Granada, el mateix realitzador que ja va treballar amb ella a ‘Dulce y Bautizada’, videoclip aparegut el febrer passat.

Temes:

Música