Parella de cine

Els Obama preparen sis noves pel·lícules i sèries per a Netflix

Higher Ground, la productora de l’expresident i la seva dona, manté l’acord amb el gegant de l’‘streaming’

undefined51199695 file   in this oct  31  2017  file photo  former president b191209164130

undefined51199695 file in this oct 31 2017 file photo former president b191209164130 / Charles Rex Arbogast

1
Es llegeix en minuts

Higher Ground, la productora de continguts audiovisuals fundada per l’expresident Barack Obama (2009-2016) i la seva dona, Michelle, continuaran treballant per a Netflix amb quatre noves pel·lícules i dues sèries de televisió. Les produccions anunciades per la companyia se sumaran a un catàleg de col·laboracions que inclou «American Factory», guanyador de l’Oscar a millor documental, «Crip Camp» i «Becoming», la cinta sobre l’ex primera dama que va continuar l’èxit editorial de les seves memòries. «Van crear Higher Ground per explicar grans històries. Des de la ciència-ficció fins a la bellesa del món natural o les relacions que ens defineixen, Higher Ground continua esforçant-se per trobar noves perspectives, personatges convincents i inspirar», van assegurar Barack i Michelle Obama en un comunicat.

Quatre pel·lícules amb la firma dels Obama

Notícies relacionades

De l’arsenal de projectes anunciats destaca la pel·lícula ‘Exit West’, que adaptarà la novel·la homònima sobre dos refugiats de l’Orient Mitjà a la recerca d’una vida millor a Europa i els Estats Units. Riz Ahmed (‘Sound of Metal’) serà un dels protagonistes de la cinta, basada en un dels fenòmens literaris més recent dels Estats Units. A aquest projecte estrella s’hi sumaran tres més. Un d’ells de ciència-ficció, titulat ‘Satellite’, del qual no es coneixen més detalls. Un altre narrarà la vida de Tenzing Norgat, el primer home que va arribar al cim de l’Everest amb Edmund Hillary. Es titularà ‘Tenzing’ i comptarà amb Jennifer Peedom (‘Sherpa’) com a directora, que ha passat anys a l’Everest, segons Netflix. Finalment, ‘The Young Wife’ explicarà el peculiar casament de Celestina, una jove de 29 anys confosa durant la cerimònia.

Sèries documentals i infantils

Així mateix, els Obama continuaran apostant pel format documental amb una sèrie que explorarà els prestigiosos Parcs Nacionals dels Estats Units de la mà del cineasta James Honeyborne, responsable de ‘Blue Plante II’. Tot i que també s’apuntaran a la ficció televisiva amb una altra sèrie, ‘Firekeeper’s Daughter’, sobre una jove de 18 anys que s’infiltra en una investigació policial. Aquestes dues produccions se sumaran a les prèviament anunciades: un format infantil, ‘Ada Twist, Scientist’, i la sèrie documental ‘The G Word with Adam Conover’.