Òbit

Mor el director Gerardo Malla als 84 anys

  • L’actor i director, pare del músic Coque Malla, ha mort a Madrid als 84 anys

1
Es llegeix en minuts

L’actor i director de teatre Gerardo Malla ha mort a Madrid als 84 anys d’edat, segons han informat amics i familiars a les xarxes socials.

L’intèrpret, pare de Miguel i Coque Malla, va debutar com a actor professional l’any 1959 al Teatro Español de Madrid i el 1974 va començar la seva carrera com a director teatral. Va fundar juntament amb José Luis Alonso de Santos, Rafael Álvarez i Jesús Cimarro la productora teatral Pentación.

Durant els seus últims anys va intervenir en diverses produccions televisives com ‘El ministerio del tiempo’ o ‘La catedral del mal’. Es va acomiadar de la seva faceta com a actor teatral amb ‘La familia de Pascual Duarte’ (2011) i ‘Entre Marta y Lope’ (2013).

Notícies relacionades

«Mor l’actor i director de teatre Gerardo Malla. Descansa en pau», ha lamentat la Unió d’Actors i Actrius en una publicació en el seu compte de Twitter.

D’altra banda, el Teatro de la Zarzuela ha recordat que van tenir «la fortuna de disfrutar de la seva mestria» en produccions com ‘La Chulapona’ i ‘Los Gavilanes’. «Rebem la trista notícia de la mort de l’actor i director Gerardo Malla. Bon viatge, mestre. DEP», ha afirmat la institució. L’actriu Silvia Marsó també ha enviat les seves condolences als fills de l’actor i director, Miguel i Coque. «Ens ha deixat Gerardo Malla, actor, director teatral, un dels homes més admirats de la nostra professió», ha tuitejat la intèrpret.

Temes:

Obituaris