REPERTORI DELS SEUS GRANS ÈXITS

Alejandro Sanz oferirà un concert mundial en 'streaming' la matinada del 5 al 6 de desembre

L'espectacle s'emetrà simultàniament en diferents països en directe des de la ciutat de Madrid

zentauroepp53178946 icult alejandro sanz201118192939

zentauroepp53178946 icult alejandro sanz201118192939

2
Es llegeix en minuts
Laura Cañabate

Alejandro Sanz torna als escenaris de manera virtual, després d’haver cancel·lat i posposat al 2021 els concerts de ‘#La Gira’, en un concert via ‘streaming’ el pròxim 5 de desembre (dia 6 a Espanya, ja que el concert comença a la 1 de la matinada). L’artista estarà acompanyat pels seus músics habituals i oferirà un repertori dels seus grans èxits.

L’espectacle s’emetrà simultàniament en diferents països en directe des de la ciutat de Madrid.

L’artista va donar la notícia

L’artista va compartir la notícia ell mateix a través de les seves xarxes socials dimarts passat. «El millor i més important de la música és poder compartir-la amb qui més vols. Per això, necessito acomiadar l’any amb vosaltres».

Entrades a la venda

Les entrades per al concert s’han posat a la venda a les 19 hores de la tarda d’aquest dimecres a través de la plataforma ‘eticketlive’.

A la pàgina oficial de l’artista s’informa que, a través de la compra dels tiquets, s’entra automàticament en el sorteig d’un ‘Meet & Greet’ (trobada amb els fans) virtual individual amb l’artista i dues entrades VIP per a un concert a elegir dels que se celebrin presencialment l’any vinent. A més, tots aquells que comprin l’entrada anticipadament podran accedir a una entrevista exclusiva en la qual el mateix artista explica tot el procés de preparació d’aquest esdeveniment.

Concerts en directe

No és la primera vegada que l’intèrpret d’èxits com ‘Y si fuera ella’ o ‘La fuerza del corazón’ ofereix un espectacle en directe. Durant l’estat d’alarma del mes de març passat, i després de la suspensió d’alguns dels seus concerts, va regalar als seus fans un directe a través del seu canal a Youtube  sota el ‘hashtag’ #Lagirasequedaencasa, acompanyat per l’artista Juanes. Tots dos van versionar algunes de les seves cançons més conegudes, com ‘Corazón partío’ o ‘La camisa negra’, respectivament.

Grammy llatí

Notícies relacionades

Després de l’èxit de la seva última cançó ‘Un beso en Madrid’, el 29 d’octubre passat, de la mà de l’artista argentina Tini Stoessel –assessora de Sanz en el programa ‘La Voz’, Sanz ha sigut nominat en vuit categories dels Grammy llatins, que se celebraran el pròxim 20 de novembre. 

’#ElMundoFuera’ i ‘For Sale’ han sigut nominats a Mejor cançó de l’any. El cantant també podria guanyar el Grammy a gravació de l’any amb ‘Contigo’, de l’àlbum ‘Tributo a Sabina. Ni tan jove ni tan vell’.