obra d'èxit a la gran via

Madrid es queda sense 'El Rey León' pel coronavirus

La promotora del musical justifica la seva cancel·lació per «la incertesa sobre l'evolució» de la pandèmia

zentauroepp17259763 cul15  madrid  13 10 2011   un momento del pase gr fico de h200928170603

zentauroepp17259763 cul15 madrid 13 10 2011 un momento del pase gr fico de h200928170603 / ANGEL DIAZ

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Madrid es queda sense el musical d’‘El Rey León’ per la crisi del coronavirus. Així ho ha anunciat aquest dilluns Stage Entertainment, empresa responsable de l’obra, que justifica la seva cancel·lació per «la incertesa sobre l’evolució de la Covid-19». ‘El Rey León’, convertida en una important atracció turística a la Gran Via madrilenya, havia de celebrar durant el 2020-2021 la seva desena temporada al Teatre Lope de Vega. La companyia també ha informat que un altre dels seus musicals, ‘Anastasia’, també cau de l’oferta teatral de la capital espanyola. En el cas d’aquesta producció, sobre la fugida a París de l’última supervivent de la dinastia dels Romanov, la cancel·lació és «definitiva», ja que no es pot reprogramar al Teatre Coliseum, on s’estava representant. 

Notícies relacionades

La companyia Stage Entertainment assegura que «ben aviat» comunicarà als espectadors que tinguessin entrada per a una d’aquestes obres rebran un correu electrònic amb les instruccions sobre com procedir. Els que ja tinguessin una localitat per veure ‘El Rey León’ podran modificar la data de la visita, amb un xec regal per cada entrada bescanviada com a incentiu a utilitzar al bar del teatre o la botiga. Per als que ja haguessin adquirit entrada per disfrutar d’‘Anastasia’, podran canviar les entrades per altres d’‘El Rey León’ sense cost addicional. A més d’aquests supòsits, en els dos casos es podrà sol·licitar la devolució de l’import pagat.

En un context econòmic i social completament diferent, l’equip d’aquest musical de llarg recorregut a Madrid anunciava l’inici de la seva novena temporada a la ciutat amb un elenc renovat com a principal al·licient. ‘El Rey León’ ha recollit durant aquests anys nombrosos èxits. Té més de 70 premis internacionals tan prestigiosos com el premi Tony i el de la NY Drama Critics a millor musical, així com el Grammy a millor àlbum musical, entre d’altres. ‘El Rey León’ és també el musical més taquiller de tots els temps, amb més de 100 milions d’espectadors al món, i preveia, en la temporada 2019-20, més de 5 milions a la capital espanyola.