AMOR A SANT SEBASTIÀ

Alejandro Sanz presumeix de parella al Festival de Sant Sebastià

Després dels problemes de divorci de Raquel Perera, el cantant semblava feliç al Festival de cine al qual va assistir en companyia de la seva nòvia, Rachel Valdés, i la seva filla

zentauroepp55013893 alejandro sanz rachel valdes200920141459

zentauroepp55013893 alejandro sanz rachel valdes200920141459 / Raul Terrel

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Alejandro Sanz s’ha deixat veure pel Festival Internacional de Cine a Sant Sebastià acompanyat per la seva nòvia, Rachel Valdés, i la seva filla. Per descomptat, el cantant ha posat per als mitjans que hi havia als voltants amb un somriure d’orella a orella i és que, malgrat els problemes de divorci que ha tingut amb Raquel Perera, sembla que tot torna, per fi, a la normalitat.

No és la primera vegada que Rachel Valdés acudeix a un esdeveniment amb l’artista: ja els vam veure el juliol passat en un homenatge que rebia Alejandro Sanz per la seva trajectòria, a la Comunitat de Madrid. Han tornat a vessar elegància i han mostrat davant les càmeres l’estima que senten.

Notícies relacionades

Tot i que els dos hi van anar mb ‘looks’ completament diferents, van formar un tàndem per als objectius de les càmeres que es trobaven en el lloc perfecte. Rachel Valdés lluïa un ‘total white’, amb pantalons cigarret, samarreta i jaqueta del mateix color, i Alejandro Sanz un ‘total black’.

La filla del cantant es va mantenir en segon pla, però, no obstant, va ser la primera a baixar del cotxe amb pantalons curts i dessuadora. Com no podia ser de cap altra manera, Alejandro Sanz va mostrar un somriure a tots els mitjans agraint la seva presència un dia tan especial per a ell.