LLANÇAMENT

Escolta la nova cançó de Bruce Springsteen, 'Letter to you'

El tema és un avanç del pròxim disc del Boss, de títol homònim i que es publicarà el 23 d'octubre

zentauroepp54855451 icult200910142329

zentauroepp54855451 icult200910142329

1
Es llegeix en minuts

Bones notícies per als fans de Bruce Springsteen: sis anys després, el Boss publicarà un nou disc amb The E Street Band, que portarà per títol ‘Letter to you’ i veurà la llum el 23 d’octubre. Per anar obrint boca, avui s’ha publicat la cançó i el vídeo que donen títol al disc.

Notícies relacionades

El 24è treball d’estudi en la carrera de Springsteen inclou nou cançons recentment escrites, així com tres gravacions molt especials: les llegendàries però inèdites composicions dels anys 70 ‘Janey needs a shooter’, ‘If I was the priest’ i ‘Song for orphans’. Cançons que els seus seguidors ja coneixien des de fa dècades, gràcies als seus concerts, però que no havien sigut gravades en un estudi fins avui.

Registrat al mateix estudi de Springsteen a Nova Jersey (amb el seu productor Ron Aniello), mesclat per Bob Clearmountain (The Rolling Stones, Bon Jovi) i masteritzat per Bob Ludwig (Led Zeppelin, Queen), ‘Letter to you’ és un àlbum de «pur i autèntic rock», segons la nota promocional, «amb el mític so orgànic i directe característic de la banda de la seva vida».