HOLLYWOOD DE DOL

Mor Chadwick Boseman, protagonista de 'Black Panther', als 43 anys

actor chadwick boseman protagonista de black panther muere de cancer a sus 43 anos / periodico

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’actor Chadwick Boseman, protagonista de ‘Black Panther’ (‘Pantera Negra’), ha mort als 43 anys, va informar el seu representant a l’AP.

L’actor Chadwick Boseman, que va interpretar les icones negres Jackie Robinson i James Brown abans de trobar la fama com el regi Black Panther en l’univers cinematogràfic de Marvel, va morir a causa de càncer.

Boseman va morir a casa seva, a l’àrea de Los Angeles, amb la seva dona i la seva família al seu costat, va dir el seu publicista Nicki Fioravante a The Associated Press.

Boseman va ser diagnosticat amb càncer de còlon fa quatre anys, va dir la seva família en un comunicat.

«Un veritable lluitador, Chadwick va perseverar a través de tot i et va portar moltes de les pel·lícules que has arribat a estimar tant», va dir la seva família en el comunicat. «Des de ‘Marshall’ fins a ‘Da 5 Bloods’, ‘Ma Rainey’s Black Bottom’ d’August Wilson i alguns més, tots van ser filmats durant i entre innombrables cirurgies i quimioteràpia. Va ser l’honor de la seva carrera donar vida al rei T’Challa a ‘Black Panther’».

Boseman no havia parlat públicament sobre el seu diagnòstic.

Notícies relacionades

El 15 d’abril d’aquest any, va circular un vídeo de Boseman visiblement prim i recolzat en un bastó que ha generat controvèrsia. Els fans es van enfrontar entre ells, un sector va demanar a l’actor que expliqui el seu estat de salut mentre d’altres van demanar respectar la intimitat de l’heroi de Marvel.

No obstant, el 15 d’abril l’intèrpret nord-americà va publicar un vídeo a Instagram afegint-se a una campanya per recaptar diners a favor dels hospitals que ofereixen serveis a les comunitats afroamericanes, les més colpejades per la pandèmia del coronavirus. Amb el recaptat es comprarien Equips de Protecció Personal (EPP). Però novament la crítica s’enfocava al fet que estava extremadament prim.

Temes:

Cine