26 maig 2020

Anar al contingut

EFECTES DE LA COVID-19

El Rock Fest Barcelona s'ajorna al 2021

El festival de heavy metal de Can Zam es farà de l'1 al 3 de juliol i intentarà mantenir els mateixos caps de cartell

El Periódico

El Rock Fest Barcelona s'ajorna al 2021

FERRAN SENDRA

El Rock Fest Barcelona s’ajorna a l’1, 2 i 3 de juliol de l’any que ve. Davant la impossibilitat de fer concerts massius a causa de la pandèmia, els organitzadors de l’esperada cita del heavy metal que se celebra a Can Zam (Santa Coloma de Gamenet) han explicat, en un comunicat, que davant l’excepcional situació que vivim és «impossible celebrar grans festivals».  «El nostre objectiu prioritari sempre ha sigut la seguretat de totes les persones que formen part del festival», recorden.

Les entrades adquirides per aquesta edició seran vàlides per a la pròxima edició del festival de rock dur. «Ajornar un any el festival mantenint els caps de cartell i la majoria dels artistes és molt més complicat que organitzar-lo. Per aquesta raó, l’anunci de l’ajornament es fa ara», reconeixen. Durant les pròximes setmanes anunciaran el cartell definitiu per al 2021, la distribució per dies i noves confirmacions.

Molt en la seva línia, el comunicat acaba així: «Com diria Lemmy: ‘Fuck the Virus!’  We are Rock Fest and we will play Rock’n Roll again!’».