espectacles cancel·lats

Els teatres de Broadway estaran tancats fins al 6 de setembre

Els empresaris tenien previst reobrir el 7 de juny però han decidit ampliar el tancament per la pandèmia del coronavirus

Les produccions concentren molta gent en espais petits i posen en risc espectadors i artistes

zentauroepp53397710 broadway200513095338

zentauroepp53397710 broadway200513095338 / ANGELA WEISS

1
Es llegeix en minuts
Reuters

Els teatres de Broadway han estès el seu tancament a causa de la pandèmia del coronavirus fins al Dia del Treball als Estats Units, el 6 de setembre, segons va anunciar aquest dimarts el grup de la indústria de la Lliga de Broadway. 

Entre les atraccions turístiques més visitades de Nova York, els teatres havien establert prèviament una data temptativa de reobertura del 7 de juny.

La Lliga Broadway, que representa productors i propietaris de teatres, va explicar dimarts que estava treballant amb les autoritats governamentals, sindicats i experts en salut per desenvolupar plans per reobrir amb noves mesures de seguretat per al públic, els artistes i els actors.

Les produccions de teatre en directe plantegen desafiaments únics en aquesta pandèmia, que inclouen una gran quantitat de persones en espais petits i el contacte físic entre els artistes a l’escenari.

Notícies relacionades

Els productors estan discutint la posada en escena d’espectacles amb menys actors en lloc de grans musicals, i els escriptors treballen en històries que permetin el distanciament social.

Broadway va tancar els seus cines el 12 de març. En aquell moment, s’estaven oferint 31 xous, incloent èxits com ‘Hamilton’, ‘Harry Potter i el nen maleït’ i ‘To Kill Mockingbird’.