CULTURA EN QUARANTENA

Ficomic llança Manga On Demand per als fans de l'anime

Un concurs de cosplay ha inaugurat aquest dimarts una iniciativa que complementa l'oferta del canal Manga Barcelona a Youtube

zentauroepp50675660 barcelona 31 10 2019 icult ambiente en el salon del manga en200505141559

zentauroepp50675660 barcelona 31 10 2019 icult ambiente en el salon del manga en200505141559 / ELISENDA PONS

1
Es llegeix en minuts

Malgrat el coronavirus, Ficomic no deixa penjats els fans del manga. Després de l’èxit del llançament a principis d’abril del canal ‘online’ de Comic Barcelona, aquest dimarts ha presentat un nou canal de Manga Barcelona: Manga On Demand. Tot allò relacionat amb el manga, l’anime, el cosplay, la cultura japonesa i el món otaku tindrà cabuda en aquest nou canal de YouTube. Que es preparin els fans, perquè hi haurà de tot: des de concursos de cosplay a xerrades amb els seus autors favorits i fins i tot classes de cuina.

Manga Barcelona aspira a mantenir viva la passió que es viu en la cita del saló barceloní a través de la pantalla per entretenir, aprofundir, divulgar i promocionar la cultura del món del Manga.

Xerrades i ‘videomaton’

Manga On Demand no substitueix el Manga Barcelona, el complementa. La programació, inaugurada aquest dimarts amb el ‘Concurs Cosplay at Home’, oferirà demà dimecres 6 de maig el llançament de ‘videomaton’ per commemorar el 25è aniversari de Manga Barcelona assolit en l’última edició. Dijous, a les 17.00 hores, se celebrarà una xerrada sobre la portada número quatre de Planeta Manga. Estarà moderada per Oriol Estrada i comptarà amb Santi Casas, Luis Montes, Ana Oncina i Laia López, entre altres participants. La setmana que ve, entre les activitats previstes destaca ‘El meu Japó favorit’ (dijous, 18.00 hores), on es parlarà amb convidats especials del món del manga que inaugurarà Ken Niimura.

Notícies relacionades

El dimarts 19 de maig (18.00 hores) es presentarà ‘El meu Manga Favorit’, en què autors i divulgadors otakus, donaran els seus Top 5 manga i explicaran per què són els seus favorits. Per inaugurar la secció tindrem el ‘youtuber’ Bamf. La primera programació provisional, sempre subjecta a possibles canvis, finalitzarà dijous 28 de maig a les 18.00 hores, amb ‘La història de World Cosplay Summit’ a Manga Barcelona, amb Nezumi Cosplay.

En els pròxims dies, s’anunciaran noves activitats que complementaran l’oferta del canal Manga On Demand. Us recomanem que seguiu les nostres xarxes socials i la web de Manga Barcelona per obtenir més informació.