OCI A CASA

Què podem fer a casa en el confinament pel coronavirus: Agenda del 2 d'abril

zentauroepp52996490 gente200401164255

zentauroepp52996490 gente200401164255

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Aquest dijous potser et ve de gust començar el dia amb una classe de ioga i fitnes a càrrec de l’aplicació Alo Moves. Per riure una mica, res millor que ‘Sit’, l’enginyós espectacle de Tricicle. Segons els tres components de la companyia de teatre gestual, Joan Gràcia, Carles Sans i Paco Mir, es tracta d’«un homenatge a la cadira, que en aquests temps en què toca estar més asseguts del que ens agradaria sembla molt oportú».

A primera hora de la tarda, pots preparar una suculenta recepta de torrades, un dels típics plats de la Quaresma i Setmana Santa. Mentre degustes aquest dolç, el Teatre Lliure et convida a veure l’obra ‘Temps que estiguem junts’, sota la direcció de Pablo Messiez. Després pots riure de valent amb els dos monòlegs que proposa el festival ‘Risas en casa’. I perquè no decaigui el bon humor, pots riure més amb l’espectacle ‘Humor para pasar el aislamiento’, de Toni Moog.

11.00 HORES

Alo Moves és una aplicació que ens permet practicar ioga i fitnes des de casa amb un accés il·limitat a les classes. En aquesta aplicació trobaràs sèries de Vinyasa, Hatha, Ashtanga, Restaurativo/yin, meditació, força, cardio/Hiit i pilates, entre d’altres.

13.00 HORES

El Tricicle va suspendre les últimes funcions de la seva carrera al Teatre Coliseum per la pandèmia del coronavirus, però ara et dona l’oportunitat de poder disfrutar dels seus enginyosos espectacles, com ‘Sit’, a Youtube.

16.00 HORES

Les torrades són sens dubte un dels dolços estrella de Setmana Santa, per això Moncho López, mestre forner i ‘alma mater’ dels establiments Levaduramadre Natural Bakery, ens explica els secrets d’aquestes postres tradicionals per degustar aquests dies a casa (www.levaduramadre.es).

19.00 HORES

Els artistes de l’humor segueixen l’exemple dels cantants i dels mags i organitzen el seu propi festival a través de les xarxes socials sota el nom de ‘Risas en casa’ (@Risasencasa).  La cita persegueix diversos objectius: portar l’humor a les cases i hospitals del nostre país i aconseguir fons, a través d’una campanya de finançament col·lectiu a la plataforma HelpUp, per ajudar les persones que es troben en situació de vulnerabilitat durant la quarantena.

20.00 HORES

Notícies relacionades

En la tercera setmana del #LliureAlSofà, una iniciativa gràcies a la qual el Teatre Lliure emet una sèrie d’espectacles al seu canal de Youtube. Aquest dijous et convida a veure ‘El temps que estiguem junts’, un muntatge de la temporada 17/18.

22.30 HORES

Toni Moog  estrena el vídeo del mític espectacle ‘Hollymoog’. Es tracta d’una cinta inèdita, que es va gravar a la Sala Pepe Rubianes del Club Capitol de Barcelona durant la temporada 2017-2018 i que, a partir d’aquest dijous, estarà disponible a Youtube. En aquest xou, Moog dispara el seu humor a boca de canó sobre tots els gèneres de pel·lícules, des de les d’acció als musicals, sense oblidar-se, per descomptat, de les basades en fets reals, els ‘thrillers’ de sobretaula i els films de catàstrofes.