OCI A CASA

Què podeu fer a casa durant la quarantena pel coronavirus: Agenda del 23 de març

Sònia Ionxeva, en una escena de ’La traviata’.

Sònia Ionxeva, en una escena de ’La traviata’. / ARXIU

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Colònies infantils des de la finestra de l'ordinador, aprendre geografia i viatjar amb la ment de mà de les històries de Mamá Superviajera, escoltar poesia o anar a una estrena d'òpera sense moure's del sofà. Aquestes són les activitats que us oferim per a aquest dilluns, 23 de març.

10 HORES

Nens de més 10 anys es poden afegir a unes colònies a casa avui mateix de la mà de Rosa dels Vents, experta en activitats infantils i colònies d'estiu que ha decidit reconvertir-se en dies de confinament. Les activitats estan pensades perquè ocupin el mateix temps que farien si fossin en la naturalesa, i preveuen muntar coreografies, exercicis, i altres divertiments durant tota la setmana a través de les seves xarxes socials a Instagram, Youtube i Facebook.

Més informació (Auto)

Títol notícia (Auto)

Títol notícia (Auto)

17 HORES

La quarantena dona per aprendre de tot,  ¿per què no també de vins? El David i la Judit estan darrere d'@enoturista i t'expliquen aquesta tarda consells molt útils sobre les ampolles en el seu compte d'Instagram. Avui t'ensenyen el primer de tot: com es destapa bé una ampolla. ¿Estàs convençut de saber com es fa? Comprova-ho.

17.30 HORES

El compte d'Instagram @mamasuperviajera t'ofereix aquesta tarda una nova incursió en un país del globus terraqüi per aprendre de la seva cuina, costums i geografia d'una manera amena, apta per a nens de totes les edats i per disfrutar i comentar en família

18 HORES

El compte d'Instagram Poesía En Tu Sofá  emet en directe a IG Live des dels comptes personals de cada artista diferents lectures de poemes. És una iniciativa que impulsa el talent líric. A les 18 hores podràs escoltar la popular presentadora Sara Barneda recitar la seva obra, de les 20 a les 20.30 podràs escoltar els poemes de Nadia Santiago, per exemple, i després anar al compte d'un altre poeta, Chris Pueyo, mitja hora més. 

Notícies relacionades

19 HORES

Els amants de l'òpera estan d'enhorabona. Després d'estrenes en dies passats com el de 'Madama Butterfly', aquesta tarda compten amb una nova estrena gratuïta a #MyOperaPlayer per disfrutar d'òpera durant el confinament: La Traviatta, de Giuseppe Verdi, en la posada en escena del Teatro Real.