SENTENCIAT A 23 ANYS DE PRESÓ

Harvey Weinstein dona positiu en coronavirus

L'exproductor de Hollywood condemnat per agressió sexual i violació va ser a la presó de Rikers Island (Nova York), on s'han encomanat diverses persones

zentauroepp52355063 film producer harvey weinstein exits new york criminal court200223201713

zentauroepp52355063 film producer harvey weinstein exits new york criminal court200223201713 / EDUARDO MUNOZ

1
Es llegeix en minuts

L’exproductor de cine Harvey Weinstein, recentment condemnat a 23 anys de presó per agressió sexual i violació, és portador del nou coronavirus, tal com han informat mitjans dels EUA.

Diverses fonts han confirmat al lloc de notícies de celebritats TMZ que l’enderrocat magnat de Hollywood, de 68 anys, és un dels dos presos de la presó de Wende (nord de Nova York) que han donat positiu en Covid-19.

El diari local ‘Niagara Gazette’ va ser el primer en publicar la informació diumenge a la nit.

Un portaveu de Weinstein, no obstant, ha declinat fer comentaris als mitjans nord-americans. L’agència AFP va provar ahir a la nit de posar-se en contacte amb els serveis penitenciaris de l’estat de Nova York, però no va obtenir resposta.

Harvey Weinstein va ser traslladat al centre de detenció de Wende dimecres des de la presó de Rikers Island, ubicada al districte de Queens de Nova York, on ha estat des de la seva condemna l’11 de març.

Abans de l’esmentat trasllat va estar ingressat en un hospital de Manhattan per dolor al pit.

Guàrdies infectats a la presó

Diversos diaris locals han informat que alguns guàrdies de la presó a Rikers Island Sing Sing, també a Nova York, van donar positiu per coronavirus la setmana passada.

Segons l’últim informe disponible als Estats Units, 416 persones han mort a causa del Covid-19 i més de 33.000 s’han contagiat.

Notícies relacionades

Condemnat a Nova York per agressió sexual a l’exassistent de producció Mimi Haleyi i violació de l’exactriu Jessica Mann, Harvey Weinstein encara no ha respost els càrrecs d’agressió sexual davant dels tribunals de Califòrnia.

El productor guanyador de l’Oscar ha sigut acusat per gairebé 90 dones, incloses les actrius Angelina Jolie Salma Hayek.

‘Coronavirus avui’

Subscriu-te a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions