SUPERHEROI MÍTIC

VÍDEO | Primeres imatges de Robert Pattinson vestit de Batman

Es tracta de l'avenç de la pròxima entrega de la franquícia, el rodatge de la qual va començar fa unes setmanes

20200214 474566 batmanpattinsonimagene 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cineasta Matt Reeves, director de la pròxima pel·lícula The Batman, va avançar aquest dijous les primeres imatges de Robert Pattinson enfundat com el mític superheroi que interpretarà a la gran pantalla.

En un vídeo titulat «proves de càmera» (‘camera test’), penjat pel director, surt Pattinson vestit de Batman, tot i que en un fons fosc il·luminat únicament per una tènue llum vermella i ambientat amb música del compositor Michael Giacchino.

Es tracta del primer avenç de la pròxima entrega de la franquícia, el rodatge de la qual va començar fa unes setmanes.

The Batman – Camera Test from Matt Reeves on Vimeo.

Pattinson donarà vida a Batman en aquesta pel·lícula i agafarà així el relleu d’altres intèrprets que en el passat van encarnar el justicier de Gotham, entre els quals figuren Christian Bale, Ben Affleck, Michael Keaton, George Clooney Val Kilmer.

L’elenc de The Batman inclou també en un paper destacat Zoë Kravitz, que interpretarà Catwoman i que serà, d’aquesta manera, la successora en aquest rol d’estrelles com Michelle Pfeiffer (‘Batman Returns’, 1992), Halle Berry (‘Catwoman’, 2004) o Anne Hathaway (‘The Dark Knight Rises’: ‘El cavaller fosc’).

Al costat de Pattinson i Kravitz també apareixeran a The Batman els actors Paul Dano, Colin Farrell, Andy Serkis, John Turturro i Jeffrey Wright, entre d’altres.

Aquest projecte que encapçala Matt Reeves, la filmografia del qual es compon de cintes com ‘Monstruoso’ (2008), ‘El amanecer del planeta de los simios’ (2014) i ‘El planeta dels simis’ (2017), ha tingut una gestació molt llarga i complexa.

Notícies relacionades

Al principi, The Batman havia de tenir com a cervell Ben Affleck, que va donar vida al superheroi a ‘Batman contra Superman: L’alba de la justícia’, ‘Escuadrón suicida’ (totes dues del 2016), i ‘La liga de la justicia’ (2017).

Affleck havia de realitzar i protagonitzar aquesta pel·lícula, però el 2017 va renunciar a realitzar-la i el gener de l’any passat també es va negar a protagonitzar-la.

Temes:

Batman Cine