HOMENATGE ALS GOYA

Amaia i Celia Flores recorden Marisol

La cantant i la filla de l'artista van interpretar sengles temes de les seves pel·lícules

undefined51953158 las hijas de marisol mar a estevez y celia flores recogen el200126004347

undefined51953158 las hijas de marisol mar a estevez y celia flores recogen el200126004347 / Maria Jose Lopez

2
Es llegeix en minuts

Amaia Montero amb ‘La canción de Marisol’ de 1961, i la filla de Pepa Flores, Celia Flores, fent playback de l’‘Estando contigo’ van ser l’avantsala del Goya d’honor a Marisol, que van recollir les tres filles de la intèrpret. 

L’actriu María Esteve, Celia Flores i Tamara Gades, l’única de les tres que no es dedica al món de l’espectacle, van recollir el premi en nom de la mítica artista, que com havien anticipat les seves filles a Instagram, no va acudir per no abandonar la vida privada que havia triat fa molts anys.

Esteve va donar el discurs d’agraïment en nom de totes i de la seva mare, i va justificar l’actitud de l’artista, de qui va revelar que li feia molta il·lusió el premi.

«Estimada mama, estimada Pepita, disfruta’l des d’aquest lloc en calma que has volgut i tant t’ha costat», va dir. «Fa més de 30 anys que la nostra mare va prendre la ferma decisió de baixar dels escenaris i apartar-se dels focus i els platós per sempre. Avui, emocionada, contenta i superagraïda a l’Acadèmia i als companys i els seus bonics missatges d’aquests dies, no s’ho està perdent des d’una televisió gran i un lloc tranquil», ha explicat.

L’actriu ha pujat a l’escenari acompanyada de Celia Flores i ha convidat a pujar la seva germana Tamara, que esperava al pati de butaques entre llàgrimes i no estava previst que participés directament. «No podem sentir-nos més orgulloses de recollir aquest premi: ella no s’ho creu i no és conscient que ha fet felices moltes persones al llarg de la seva carrera», ha assenyalat, després de rebre el Goya de mans de l’actor Emilio Gutiérrez Caba.

«Per això, avui només volem dir-te, estimada mama, que des d’aquest lloc en calma que has volgut i tant t’ha costat, la professió que t’ha vist créixer té aquest reconeixement tan bonic: disfruta’l perquè, estimada Pepita, aquest Goya d’honor és per a tu», ha afegit, amb un públic que ha rebut les filles de Pepa Flores dret i amb aplaudiments.

Prèviament a l’entrega, hi ha hagut dues actuacions d’homenatge a l’actriu. D’una banda, Amaia ha interpretat ‘La canción de Marisol’, de la pel·lícula ‘Ha llegado un ángel’ i composta per Augusto Algueró. Després, la seva filla Celia Flores ha cantat la mítica ‘Estando contigo’, totes dues amb imatges de les pel·lícules de Marisol.

Notícies relacionades

Amaia es va mostrar «superemocionada» i «bastant nerviosa» al arribar a la gala dels premis Goya per homenatjar la seva admirada Marisol, l’artista per qui s’ha dedicat a la música. «Em fa moltíssima il·lusió, quan m’ho van dir no m’ho podia creure, a Marisol la tinc superidolatrada des de sempre, així que estic superemocionada ara mateix», va dir.

«Jo vaig començar a cantar gràcies a ella, si no fos per ella cantaria de forma diferent o ni tan sols cantaria», ha reconegut Amaia, que també ha explicat que una de les filles de Pepa Flores li va enviar un àudio que era una salutació per a ella i li va fer molta il·lusió. I ha afegit: «M’encantaria conèixer-la».