CONFIRMACIONS

Maria del Mar Bonet, Kim Gordon i Bikini Kill, al Primavera Sound 2020

El festival avança onze artistes i bandes femenines de la seva pròxima edició

GRAF5679. BARCELONA, 17/07/2019.- La cantante Maria del Mar Bonet en la exposición que se organiza en el Palau Robert, del fotógrafo Toni Catany, sobre la cantante mallorquina, hoy miércoles en Barcelona. EFE/Marta Pérez

GRAF5679. BARCELONA, 17/07/2019.- La cantante Maria del Mar Bonet en la exposición que se organiza en el Palau Robert, del fotógrafo Toni Catany, sobre la cantante mallorquina, hoy miércoles en Barcelona. EFE/Marta Pérez / Marta Pérez (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Aquest dijous el festival barceloní Primavera Sound ha revelat onze artistes i grups del seu cartell, que s’afegeixen a l’únic nom confirmat fins ara: Pavement.

Notícies relacionades

Es tracta d’una tanda femenina i eclèctica fora de mida: la cantautora Maria del Mar Bonet, autora de la cançó ‘Alenar’ que Manel sampleja a ‘La bona gent’, peça que dona títol al seu nou àlbum; Kim Gordon, baixista de Sonic Youth i icona del rock alternatiu; Bikini Kill, capitostos del moviment de les ‘riot grrrls’; Chromatics, grup de pop electrònic; Sudan Archives, projecte de R&B en clau africana de la violinista i cantant Brittney Denise Parks; Les Amazones d’Afrique, supergrup de dives africanes format a Mali; Mavis Staples, glòria del soul clàssic; Lorena Álvarez, cantautora pop; La Favi, ‘trapera’ de l’escuderia La Vendición Records; Park Hye-jin, rapera i discjòquei sud-coreana, i Jenny Hval, cantautora noruega.

La 20a edició del Primavera Sound se celebrarà del 3 al 7 de juny.