ESTRENA EL 20 DE DESEMBRE

'Star Wars' episodi 9 | Tràiler final de 'L'ascens de Skywalker'

El clip de dos minuts i mig en el qual tornen personatges clàssics com Luke Skywaker, la princesa Leia i l'emperador Palpatine coincideix amb la prevenda d'entrades als EUA

star-wars-episodio-9

star-wars-episodio-9

1
Es llegeix en minuts
Efe

El final de la saga Skywalker està cada vegada més a prop amb ‘Star Wars Episodi 9: L’ascens de Skywalker’, el tràiler final del qual s’ha estrenat aquest dimarts davant de l’expectació de milions de seguidors congregats per veure l’últim avanç de la nova cinta, que s’estrenarà al desembre, concretament el dia 20.

A més, la franquícia galàctica també ha posat a la venda les primeres entrades per veure la pel·lícula en sales dels EUA, on va batre rècords al vendre en la seva primera hora un 45% més que en la prevenda d’‘Avengers: Endgame (‘Vengadores: Endgame’) fins ara la pel·lícula més taquillera de la història, segons la plataforma Atom Tickets.

Durant l’emissió per la televisió nord-americana del partit de futbol americà que enfrontava els New England Patriots i New York Jets, Disney i els estudis Lucasfilm van revelar aquest clip de dos minuts i mig de durada en el qual tornen els clàssics personatges de Luke Skywalker, la princesa Leia i l’emperador Palpatine.

Nou pòster

Des de l’estrena de l’avanç, tant els termes d’Star Wars com els noms dels personatges de la franquícia han copat els primers llocs en les tendències de xarxes socials, agitades també per la publicació d’un nou pòster oficial amb la imatge coral del repartiment del film.

Al tràiler apareix Rey (Daisy Ridley) corrent per una jungla i preparant-se per a aparentment lluitar contra Kylo Ren (Adam Driver) al mig de l’aigua.

«La gent continua dient-me que em coneix. Ningú ho sap», diu Rey durant el vídeo.

Els seguidors també han assenyalat a les xarxes socials un breu moment en què sembla que Rey i Kylo destrueixen la màscara de Darth Vader.

En altres segons del tràiler, se sent dir a l’emperador Palpatine: «He esperat molt temps i, ara, la vostra arribada junts és la vostra ruïna».

Notícies relacionades

Els carismàtics robots C-C-3PO, R2D2 i BB-8 també estan reunits en diverses escenes abans d’un final en què se sentMark Hamill com a Luke Skywalker dir: «La Força estarà amb tu. Sempre».

El 20 de desembre arribarà als cines ‘Star Wars Episodi 9: L’ascens de Skywalker’, la pel·lícula que tancarà la saga original de Star Wars iniciada el 1977. 

Temes:

Star Wars