PROGRAMACIÓ DEL FESTIVAL D'ESTIU

El Grec 2019 s'estén a nous espais de Barcelona

El festival estrena ubicacions col·laboradores a la ciutat i s'obre al públic mitjançant tarifes més econòmiques en la inauguració i la clausura

La variada programació es fixa en la cultura anglosaxona, en especial en les escenes de Nova York i Melbourne

zentauroepp47715671 isabelle huppert190411123104

zentauroepp47715671 isabelle huppert190411123104

1
Es llegeix en minuts
Marta Cervera
Marta Cervera

Periodista

ver +

El Teatre Grec, l’amfiteatre a l’aire lliure de Montjuïc, serà més que mai l’epicentre del festival estiuenc al qual dona nom amb moltes més funcions de l’habitual. A més, tant la inauguració com la clausura potenciaran preus econòmics per atreure més gent a la principal festa cultural de l’estiu a Barcelona.

El conjunt de San Francisco Kronos Quartet, aliat amb l’artista visual Alba Corral, obrirà el 26 de juny un festival que comptarà amb 29 espectacles de teatre, 15 híbrids, 28 de música, 15 de dansa, 5 de circ i 2 de cine. Aquest any la variada programació es fixa en la cultura anglosaxona, en especial en les escenes de Nova York i Melbourne. Entre els artistes consagrats de l’escena internacional que presentaran espectacles figuren directors tan diferents com Ivo van Hove, Rodrigo García i Bob Wilson, l’actriu Isabelle Huppert, la companyia de dansa-teatre Peeping Tom i la de dansa de William Forsyte. 

La mostra acollirà també propostes d’artistes populars com araJulio Manrique, Pere Arquillué, Sergi Belbel, Míriam Iscla, Roger Bernat, Fura dels Baus, Sílvia Munt, Emma Vilarasau, T de Teatre, Baró d’Ével i Joel Joan, així com de grups que val la pena acostar a un públic més ampli com ara Parking Shakespeare, Mamzelles, Antoniettes, Sixto Paz, Els Pirates i Iván Labanda.  

Notícies relacionades

En l’apartat musical també destaquen grups i solistes de qualitat. 

Entre les novetats, 14 espectacles pensats per atreure el públic a partir de 16 anys i la participació en el festival de nous aliats com el MNAC, el Palau de la Música i les Drassanes, així com altres museus i fàbriques de creació.

Temes:

Grec