NOVA ETAPA

Àlex Ollé, fundador de la Fura dels Baus, assessor artístic del Liceu

El creador dirigirà quatre òperes en els pròxims anys

García de Gomar presenta les noves línies del projecte del teatre

zentauroepp37376615 alex oll190117121417

zentauroepp37376615 alex oll190117121417 / JOAN PUIG

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El futur director artístic del Gran Teatre del LiceuVíctor García de Gomar, s’incorporarà al seu nou càrrec el pròxim dia 2 de setembre acompanyat d’Àlex Ollé, fundador de la Fura dels Baus, que exercirà com a assessor artístic i dirigirà quatre òperes en els pròxims anys.

García de Gomar ha presentat aquest dijous les línies principals del seu projecte artístic, amb el que vol aconseguir que la plaça de toros operística es converteixi en un "espai de reflexió" que obri un "debat profund" sobre el paper de l’art, a més de ser "un centre cultural amb capacitat de transformar les persones" i amb una programació que "doni sentit al món d’avui".

Notícies relacionades

Sobre la tasca que durà a terme amb Àlex Ollé, García de Gomar ha indicat que es tracta de prendre decisions "en un equip col·legiat, perquè tots creiem que la suma d’un més un fan tres".

Ollé, que García de Gomar ha qualificat de "referent mundial", "aportarà la seva mirada" i s’encarregarà de dirigir dues coproduccions noves entre el Liceu i altres teatres, i de ser al capdavant de dues reposicions seves, que no s’han donat a conèixer, que ja s’han estrenat, però que no s’han vist a Barcelona