fenomen

Rosalía prossegueix la seva escalada global: actuarà al festival de Coachella

La mostra musical més important del món revela el seu cartell, encapçalat per Childish Gambino, Tame Impala i Ariana Grande

20190103 420347 coachellae 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts

Després de sorprendre al passat Sonar, guanyar dos Grammy Llatins amb la cançó ‘Malamente’ i situar el seu segon disc, ‘El mal querer’, en els primers llocs de les llistes dels millors àlbums del 2018 de tots els mitjans de comunicació espanyols (per a EL PERIÓDICO va ser el més ben publicat per un artista espanyol) i internacionals, Rosalía certifica la seva condició de fenomen global amb la seva inclusió en el cartell del festival Coachella, que s’ha desvetllat aquest dijous. La jove artista de Sant Esteve Sesrovires desplegarà el seu neoflamenc urbà en la cita musical més gran del món, a Indi (Califòrnia), els divendres 12 i 19 d’abril (cada una de les tres jornades es repeteix una setmana després).

Notícies relacionades

Els caps de cartell del festival són Childish Gambino, Tame Impala i Ariana Grande. També hi actuaran The 1975, Solange, Weezer, J Balvin i Bad Bunny, entre moltíssims d’altres.

El nom de Rosalía apareix en una meritòria quarta línia de les vuit de què consta el cartell de cada una de les tres jornades dobles de la mostra musical. És a dir, a la zona que encara pot considerar-se noble. D’aquesta manera, la de Sant Esteve Sesrovires es converteix en la segona artista catalana en actuar a Coachella després que ho fes el DJ barceloní John Talabot el 2015. Altres bandes espanyoles com Delorean (2011) o, recentment (2017), la ‘girl-band’ madrilenya Hinds també han actuat al pompós festival californià. 

Temes:

Rosalía