festival de música de califòrnia

Els 5 grans moments del concert de Beyoncé a Coachella | Vídeo

L'artista va reunir les Destiny's Child en un xou per al record

zentauroepp42939180 indio  ca   april 14   beyonce knowles performs onstage duri180416181912

zentauroepp42939180 indio ca april 14 beyonce knowles performs onstage duri180416181912 / Kevin Winter

2
Es llegeix en minuts

Va arribar com una faraona a l'escenari, en què esperava una majestuosa piràmide en la qual es postraven un centenar de músics, cantants i ballarins. Beyoncé va passar com un huracà pel Festival Coachella 2018, un dels esdeveniments musicals més espectaculars i glamurosos del món, en una actuació per al record. Era un concert especial per a l'artista nord-americana, ja que tornava a un escenari un any després després del seu embaràs i el naixement dels seus bessons al juny. I Beyoncé es va encarregar de fer-ho encara més especial: més de dues hores de xou ple de moments singulars, amb el punt àlgid en el retrobament de Destiny's Child. 

Destiny's Chils reunides de nou en el concert de Beyoncé a Coachella 2018 / Afp photo

Amb una actuació sense descans en la qual enllaçava cançons (un total de 26) amb coreografies mil·limètriques, fragments teatrals i recursos visuals de tot tipus també hi va haver temps per a la reivindicació. "Gràcies per deixar-me ser la primera dona negra a ser cap de cartell a Coachella", va dir l'artista davant els més de 100.000 espectadors presents al desert de Califòrnia. I és que combinant R&B, rap, soul, rock i tot el que se l posés a l'abast, el de Beyoncé també va ser un concert de feminisme, sexualitat i reivindicació afroamericana.

Una piràmide formada per la banda i els ballarins / Getty images (Kevin Winter)

A continuació, alguns dels moments més destacats:

1) El concert de Beyoncé va prometre des del seu inici. Va arribar a l'escenari vestida de faraona i, després del primer dels mil i un canvis de vestuari, va començar el xou amb 'Crary in love'. Piràmide, foc i llums eren alguns dels senyals de la megaproducció que acabava de començar. 

2) El concert que no es va perdre Rihanna. La cantant de Barbados va estar seguint l'actuació de Beyoncé des de primer fila. Alguns dels assistents al concert van poder gravar imatges de Rihanna vibrant amb el xou. 

3) Va aparèixer acompanyada Beyoncé entre la penombra de l'escenari. Les ombres anunciaven la tornada momentània) de les llegendàries Destiny's Child, Kelly Rowland i Michelle Williams, que als 90 havien dominat el R'n'B amb la protagonista de la nit. Beyoncé les va presentar com les seves "germanes", abans de reunir-se també sobre l'escenari amb la seva verdadera germana, la cantant Solange Knowles.

El trio va interpretar tres temes, inclòs el clàssic 'Say My Name', en què va ser la seva primera reunió des de la qual també va tornar sorpresa de la Super Bowl 2013. 

Notícies relacionades

4) Després d'uns minuts amb aire llatí i tropical amb 'Mi Gent' i 'Hold Up', Beyoncé va invitar el seu marit, el raper Jay-Z, per interpretar 'Déjà Vu' abans que es materialitzés l'esperat retrobament de Destiny's Child.

5) Beyoncé va tancar les dues hores de concert amb la seva germana Solange al ritme de 'Move your body'.