INICIATIVA

Ara Llibres i Amsterdam esborren la pàgina 155 dels seus llibres

La cooperativa Som Ara Llibres protesta contra l'aplicació de l'article de la Constitució a Catalunya eliminant el número de tots els títols que envien a impremta

zentauroepp42131876 som ara llibres esborra la p gina 155  de tots els seus llib180216131716

zentauroepp42131876 som ara llibres esborra la p gina 155 de tots els seus llib180216131716

1
Es llegeix en minuts

Les novetats editorials dels segells Ara Llibres i Amsterdam que entrin en impremta a partir d'aquest divendres ho faran amb el número de la pàgina 155 esborrat, "en senyal de protesta contra l'aplicació" de l'article 155 de la Constitució, imposat pel Govern espanyol a Catalunya. Així ho ha anunciat en un comunicat la cooperativa Som Ara Llibres, a qual pertanyen les dues editorials.  

L'esborrament de la pàgina 155, afegeixen, "es repetirà a tots els llibres" que publiqui la cooperativa "mentre durin les mesures" aplicades per aquest article, que segons la seva opinió "representa un cop d'Estat a les institucions i al Govern de Catalunya". El seu gest, afegeixen, se suma a les "moltes iniciatives del món cultural per rebutjar la injustícia de l'article i reclamar l'alliberament dels presos polítics".   

Notícies relacionades

'La novel·la de Sant Jordi', de Màrius Serra i, 'Nou homenatge a Catalunya', de Vicent Partal, són els dos primers títols que han sortit d'impremta amb el número de pàgina 155 ja esborrat. 

"La cultura no pot quedar al marge d'una situació d'anormalitat democràtica com la que estem vivint", diu la nota.