CONCERTS AL NOVEMBRE

Shakira ajorna la gira europea fins al 2018

Els metges li han aconsellat endarrerir les actuacions a causa d'una hemorràgia a les cordes vocals

1
Es llegeix en minuts

Shakira ha posposat tota la seva gira europea fins al 2018, degut a una hemorràgia a les cordes vocals, de manera que se suspenen els concerts anunciats a Bilbao, Madrid, la Corunya i Barcelona (dos), així com els de Montpeller i Lisboa, ha informat avui la seva promotora a Espanya.

La intèrpret ja havia acumulat cinc suspensions de concerts (avui mateix havia d'actuar a Amsterdam) i aquest matí s'ha anunciat que es cancel·la fins a l'any que ve la resta de la gira. Les següents cites havien de tenir lloc el 16 de novembre a Montpeller (França), Bilbao (17 de novembre), Madrid (dia 19), Lisboa (22), la Corunya (23) i Barcelona (25 i 26).

Segons el comunicat de la promotora, degut a aquesta hemorràgia a les cordes vocals, a Shakira se li ha aconsellat endarrerir qualsevol actuació de moment per permetre-li recuperar-se adequadament abans de començar la seva gira mundial i evitar qualsevol agreujament addicional.

"Encara que està molt decebuda per aquests resultats, com que esperava poder començar aquesta setmana, Shakira està treballant per recuperar-se i desitja tornar als escenaris amb la seva millor actuació mai vista. Shakira segueix increïblement agraïda per la lleialtat, la paciència i el suport que els seus admiradors li han demostrat durant aquest moment tan difícil".

El 10 de novembre es va anunciar l'ajornament dels concerts de Shakira a París, Anvers i Amsterdam.

La promotora ha demanat als compradors d'entrades que les mantinguin, ja que s'anunciaran noves dates per a tots els espectacles que s'han posposat fins ara.

Notícies relacionades

Aquesta era la primera gira que Shakira deia després d'uns quants anys apartada dels grans escenaris per la seva maternitat. Els seus últims concerts a Espanya es remunten al 2011, dins de la gira Sale el sol, que va incloure parades en diverses ciutats, inclosa una a l'Estadi Olímpic de Barcelona i una altra a l'estadi Vicente Calderón de Madrid.

El seu nou tour va arribar després del llançament d'El Dorado, l'onzè disc de la seva carrera, que inclou èxits mundials com La bicicleta, Chantaje o Me enamoré.