Shakira actuarà al Palau Sant Jordi de Barcelona el 25 de novembre

La gira mundial d''El Dorado' també passarà per Bilbao, Madrid i la Corunya

4
Es llegeix en minuts

La gira mundial de Shakira, amb 33 concerts ja programats, recalarà el pròxim 25 de novembre a Barcelona, amb un recital al Palau Sant Jordi. La gira 'El Dorado' estarà patrocinada per Rakuten, la multinacional japonesa que també patrocina el FC Barcelona.

La gira, produïda per Live Nation, començarà el 8 de novembre a Colònia, amb parades a Europa i els Estats Units. El tram llatinoamericà de la gira s'anunciarà més endavant.

L'anunci d'aquesta gira arriba just després del llançament de l'11è àlbum de Shakira, 'El Dorado', amb temes com 'La bicicleta', 'Chantaje', 'Me enamoré' i 'Déjà vu'. 

La prevenda de les entrades s'obrirà el 28 de juny a www.viber.com/es i a livenation.es el 29 de juny, mentre que la venda general començarà el 30 de juny a les 10 hores a livenation.es, Red Ticketmaster i El Corte Inglés. 

Aquestes són les dates de la gira 'El Dorado':

08-nov-17 - Colònia - Lanxess Arena 

10-nov-17 - París - AccorHotels Arena 

11-nov-17 - Luxemburg - Rockhal 

12-nov-17 - Anvers - Sportpaleis

14-nov-17 - Amsterdam  - Ziggo Dome

16-nov-17 - Montpeller - Park&Suites Arena

17-nov-17 - Bilbao - BEC

19-nov-17 - Madrid - Wizink Center

22-nov-17 - Lisboa - MEO Arena

23-nov-17 - La Corunya - Coliseum da Corunya

25-nov-17 - Barcelona - Palau Sant Jordi

28-nov-17 - Lió - Halle Tony Garnier

30-nov-17 - Munic - Olympiahalle

03-des-17 - Milà - Mediolanum Forum

04-des-17 - Zuric, Suïssa - Hallenstadion

09-gen-18 - Orlando - Amway Center

11-gen-18 - Sunrise - BB&T Center 

12-gen-18 - Miami - American Airlines Arena

16-gen-18 - Washington, DC - Verizon Center

17-gen-18 - Nova York - Madison Square Garden Arena

19-gen-18 - Mont-real - Bell Centre

20-gen-18 - Toronto - Air Canada Centre

22-gen-18 - Detroit - Little Caesars Arena

23-gen-18 - Chicago - United Center

26-gen-18 - Houston - Toyota Center

28-gen-18 - Dallas - American Airlines Center

29-gen-18 - San Antonio - AT&T Center

01-feb-18 - Los Angeles - The Forum

03-feb-18 - Phoenix - Talking Stick Resort Arena

06-feb-18 - Anaheim - Honda Center

07-feb-18 - San Jose - SAP Center

09-feb-18 - San Diego - Valley View Casino Center

10-feb-18 - Las Vegas - MGM Grand Garden Arena

 

 

Sobre Shakira

Al llarg de la seva carrera, la cantant i compositora colombiana Shakira ha venut més de 60 milions de discos a tot el món i ha guanyat nombrosos premis incloent-hi dos Grammy, vuit Grammy Llatins i diversos World Music Awards, American Music Awards i Billboard Music Awards, per esmentar-ne alguns. És l'única artista de l'Amèrica del Sud que té una cançó número u als Estats Units, i ha tingut quatre dels 20 èxits més venuts de l'última dècada. Als 18 anys, va fundar la Fundació Peus Descalços (Barefoot), que actualment proveeix educació i nutrició a més de sis mil nens empobrits a Colòmbia i està ampliant la seva tasca a altres països, inclosos projectes recent llançats a Haití i Sud-àfrica. L'octubre del 2011, Shakira va ser nomenada membre de la Comissió Assessora d'Excel·lència Educativa del President Obama per als hispans. Shakira va ser ‘coach’ a la quarta i sisena temporada de "The Voice", l'exitós programa de NBC que busca la millor veu de la nació. El seu desè àlbum, "Shakira", va ser llançat el 2014, amb èxits com "Can’t Remember for Forget You", amb Rihanna i "La La La (Brasil 2014)" que va realitzar a la final de la Copa del Món 2014 Brasil. El 2016, va protagonitzar Gazelle a la pel·lícula sense precedents de Disney "Zootròpolis", a més de contribuir a la seva banda sonora amb "Try Everything". Al juny, va llançar "La Bicicleta" amb el seu col·lega colombià Carlos Vives, que va trencar rècords a Colòmbia al mantenir-se al primer lloc durant 18 setmanes consecutives i va passar 13 setmanes al lloc número 1 a Espanya. El vídeo, filmat a les ciutats de Shakira i Carlos, Barranquilla i Santa Marta respectivament, té fins ara més de 900 milions de visites a Vevo. Va venir seguit per la pista seductora "Chantaje" (Blackmail) amb Maluma. Amb més d'1,1 mil milions de visites a Youtube, és un dels èxits llatins més grans de la història. També va arribar al lloc #1 a la llista "Latin Airplay" i va ser àlbum Doble Platí a Espanya. Shakira recentment va llançar el seu 11è àlbum, "El Dorado", que va ser gravat principalment en espanyol. Després del seu llançament, l'àlbum es va fer #1 a iTunes a 37 països.

 

Sobre Rakuten

Rakuten és un líder mundial en serveis d'internet que capta individus, comunitats, empreses i societat en general. Fundada a Tòquio el 1997 com un mercat en línia, Rakuten s'ha expandit per oferir serveis de comerç electrònic, 'fintech', contingut digital i comunicacions a més de mil milions de membres a tot el món. Des de 2012, Rakuten s'ha classificat al top 20 de la llista anual de Forbes Magazine "Companyies més innovadores del món". El Grup Rakuten té més de 14.000 empleats i opera a 29 països i regions. Per obtenir-ne més informació, visiti https://global.rakuten.com/corp/.

 

Sobre Live Nation Entertainment

Notícies relacionades

Live Nation Entertainment és l'empresa líder mundial d'entreteniment en viu, composta per líders del mercat mundial: Ticketmaster, Live Nation Concerts i Live Nation Media & Sponsorship. Per obtenir-ne informació addicional, visiti www.livenationentertainment.com.