Als 77 anys

Mor l'actor Michael Parks, habitual en pel·lícules de Tarantino i Kevin Smith

L'intèrpret nord-americà havia aparegut en films com 'Kill Bill' i 'Django desencadenat'

Mor l'actor Michael Parks, habitual en pel·lícules de Tarantino i Kevin Smith

AP / RICHARD SHOTWELL

1
Es llegeix en minuts

L'actor nord-americà Michael Parks, que va aparèixer en diversos films dels cineastes Quentin Tarantino i Kevin Smith, ha mort aquest dimecres als 77 anys. Va ser Smith qui va informar de la mort de Parks a través d'un missatge publicat aquest dimecres en el seu compte oficial de la xarxa social Instagram, en què va assegurar que l'artista va ser "el millor actor" que havia conegut.

Nascut a la ciutat californiana de Corona, Parks va començar la seva carrera professional en el món de la televisió en sèries com 'Then came Bronson'.

Notícies relacionades

La seva trajectòria va estar marcada per papers esporàdics i discrets per a la petita i la gran pantalla fins que als anys 90 i la primera dècada d'aquest segle els directors Robert Rodríguez, Quentin Tarantino i Kevin Smith el van rescatar per al públic general.

D'aquesta manera, Parks va aparèixer a les pel·lícules 'Obert fins a la matinada' (1996), 'Kill Bill: Volum 1' (2003), 'Kill Bill: Volum 2' (2004), 'Grindhouse' (2007), 'Death proof' (2007), 'Planet terror' (2007), 'Red state' (2011), 'Django desencadenat' (2012) i 'Tusk' (2014).