LLANÇAMENT

Manel presenta el videoclip en directe de 'Jo competeixo'

El quartet barceloní va gravar la interpretació de la cançó que dona nom al seu nou disc durant el seu concert a Razzmatazz

abertran38203597 manel nou videoclip  jo competeixo  embargat170427150402

abertran38203597 manel nou videoclip jo competeixo embargat170427150402

1
Es llegeix en minuts

Manel acaba de fer públic el nou videoclip del seu disc 'Jo competeixo'. La cançó que dona títol al disc es presenta en un format que agrairan els que no van poder veure el grup en directe a Razzmatazz, el 25 de gener. El videoclip es va gravar en directe en aquell concert i ofereix una versió molt especial de 10 minuts de la cançó.

Aquella nit, 10 càmeres van immortalitzar l'actuació de la banda, que va interpretar 'Jo competeixo' com a primer bis, amb el reforç d'un trio de saxos format per Mari Tere Gómez, Gemma Torralbo i Bru Maymó. Les imatges reflecteixen la càrrega emocional d'aquella nit i la immensa comunió que es va produir amb el públic. El videoclip ha sigut realitzat per Elsabeth Produccions, amb la col·laboració de Tots Sants, amb la idea de captar el moment de plenitud que viu la banda, que ben aviat farà una gira internacional.

GIRA EUROPEA

Notícies relacionades

El quart àlbum de Manel va entrar directament al número 1 de la llista oficial de vendes espanyola i espera obrir-se camí en altres països europeus. Aquest divendres 'Jo competeixo' es publica a Alemanya a través de Warner Germany. El quartet barceloní el presentarà en directe en aquell país amb concerts a Munic, Colònia, Hamburg, Berlín i Frankfurt, entre el 23 i el 27 de maig. Seran les últimes parades de la gira europea que el dia 12 de maig arrencarà a Londres i que també passarà per Dublín, París, Luxemburg i Basilea.

La banda també viatjarà a Madrid i València abans de centrar-se en un estiu ple d'activitat, sobretot a Catalunya, on actuarà, entre altres, en festivals tan diferents com el de Pedralbes i el Clownia, que Txarango organitza a Sant Joan de les Abadesses.

Temes:

Manel