TAQUILLA EXCLUSIVA

EL PERIÓDICO anticipa la venda d'entrades per al cicle de cine de l'OBC

'ET, l'extraterrestre', 'Fantasia' i 'Una nit a Broadway amb Andrew Lloyd Webber' seran les tres cites d'aquesta temporada

Entrades.elperiodico.cat és l'únic punt de venda fins dilluns que ve

Fotograma de la pel·lícula ’ET, l’extraterrestre’.

Fotograma de la pel·lícula ’ET, l’extraterrestre’.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Un any més, l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) oferirà el seu exitós cicle dedicat a les grans bandes sonores del cine i, aquest any, un dels grans noms de Broadway. Del 24 d'abril a l'1 de maig, EL PERIÓDICO (com a patrocinador principal de l'OBC) ofereix la venda en exclusiva d'entrades per a aquests concerts únics que permeten disfrutar de la projecció de la pel·lícula en pantalla gegant instal·lada a l'Auditori Nacional, mentre els més de 100 músics de l'OBC interpreten la banda sonora en directe.

Per a aquesta pròxima temporada, L'Auditori ha programat una de les per pel·lícules més estimades del setè art: 'ET, l'extraterrestre', de Steven Spielberg, amb la banda sonora memorable de John Williams. Guardonada amb l'Oscar a la millor banda sonora el 1982, amb la partitura d''ET' Williams va assumir el repte de reforçar la idea d'un alienígena tendre i afectuós que ha quedat imprès a la retina de tota una generació.

La segona cita serà per disfrutar de les melodies d''El fantasma de l'òpera', 'Cats', 'Evita', 'Jesucrist Superstar' i moltes més, creades per Andrew Lloyd Webber. El director establert al West End Alfonso Casado dirigirà una vegada més l'OBC per conduir un programa homenatge al gran compositor anglès, pare d'algun dels millors musicals de tots els temps.

Notícies relacionades

La programació de cine és completa amb un dels primers grans clàssics de la factoria Walt Disney, 'Fantasia', en què els personatges habituals evolucionen al ritme d'un repertori molt habitual de l'OBC: hipopòtams amb tutú, ballant 'La dansa de les hores' de Ponchielli, o el ratolí Mickey lluitant contra milers d'escombres descontrolades després d'un embruix fallit, compassat amb la música d''El aprenent de bruixot' de Paul Dukas.

Aprofita per escollir la millor butaca per disfrutar d'aquests concerts, comprant les entrades de venda exclusiva a EL PERIÓDICO, fins al dia 1 de maig.