VISITA IL·LUSTRE

Sting torna avui a Barcelona per presentar el seu últim disc, '57th & 9th'

El músic anglès actua aquest dimarts al Sant Jordi Club en el seu primer concert a la capital catalana des del 2010

fsp0446

fsp0446 / FERRAN_SENDRA

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Sting torna aquesta nit a Barcelona. El músic anglès presentarà aquest dimarts al Sant Jordi Club el seu nou disc, '57th & 9th', dintre de la seva gira en clubs, teatres i arenes als Estats Units i Europa. Publicat l'11 de novembre, és el 12è àlbum de estudi de Sting i el seu primer treball d'essències pop-rock en una dècada.

Notícies relacionades

La seva última visita a Catalunya va ser el 2015, en un concert emmarcat en el Festival de Cap Roig. A Barcelona no ve, no obstant, des del 2010, dintre de la gira 'Symphonicity', en què va repassar tots els seus grans èxits, tant amb The Police com en solitari, en versió simfònica amb la Royal Philharmonic Orchestra de Londres.

En aquest nou 'tour', Sting estarà acompanyat d'una banda de tres músics que inclou el seu guitarrista habitual Dominic MillerJosh Freese (bateria) i Rufus Miller (guitarrista). Els concerts tindran com a teloners el cantant i compositor Joe Sumner i la banda de tex mex The Last Bandolers. La gira va arrencar l'1 de febrer a Vancouver, i ha passat per Portland, San Francisco, Los Angeles, Chicago, Toronto, Mont-real, Washington i Nova York per arribar a Barcelona.

Temes:

Sting Música