Sting actuarà a Barcelona el 21 de març

El Sant Jordi Club acollirà el concert de l'exlíder de Police

Sting, durant el concert a la sala Bataclan.

1
Es llegeix en minuts

El cantant Sting actuarà el 21 de març a Barcelona dins de la gira de presentació del seu nou àlbum, '57th & 9th', segons han informat avui les promotores Cherrytree Management i Live Nation. La gira el portarà durant el 2017 per clubs, teatres i pavellons dels Estats Units i Europa, entre ells el Sant Jordi Club de Barcelona.

Sting ha actuat aquest cap de setmana a la sala Bataclan de París, en l'emotiu concert que ha marcat el primer aniversari de la massacre que va causar la mort de 130 persones en sis punts de París. 

En el '57th & 9th Tour', Sting estarà acompanyat d'una banda de tres músics que inclou el seu guitarrista habitual, Dominic Miller, Josh Freese (bateria) i Rufus Miller (guitarrista). Els concerts comptaran amb dos teloners: el cantant/compositor Joe Sumner i la banda de tex-mex The Last Bandoleros.

Notícies relacionades

Les entrades per al concert del 21 de març al Sant Jordi Club de Barcelona sortiran a la venda el 18 de novembre a les deu del matí a través de www.livenation.es, www.ticketmaster.es i Red Ticketmaster. Els registrats en el club de fans de Sting (www.sting.com/tour) tindran accés a una prevenda des de les deu del matí del 15 de novembre fins a les cinc de la tarda del 16 de novembre.

EL NOU DISC

'57th & 9th', dotzè àlbum d'estudi de Sting i el seu primer treball pop/rock en una dècada, es va publicar l'11 de novembre passat a través d'A&M/Interscope Records. Les deu cançons que formen l'àlbum representen l'ampli rang d'estils musicals del músic, des de les guitarres estridents del primer single, 'I can't stop thinking about you', fins a la contundent 'Petrol head' o l'himne '50.000'.

Temes:

Sting Música