ERROR HISTÒRIC EN ELS OSCARS

Warren Beatty dona l'Oscar a la millor pel·lícula a 'La la land' quan era 'Moonlight'

Jordan Horowitz, productor de 'La La Land', ha sigut l'encarregat d'esmenar l'error: "Això no és una broma", ha dit mostrant la targeta a càmera

Un dels productors de ’La La Land’ corregeix l’error en directe a favor de ’Moonlight’. / ATLAS VÍDEO

1
Es llegeix en minuts

Semblava que la nit finalitzaria per a 'La la land', guanyadora de sis Oscars, amb un epíleg 'made in Hollywood', però l'error històric a l'anunciar la millor pel·lícula, que ha anat a parar a 'Moonlight'Moonlight, li ha robat el protagonisme en un inesperat gir final.

Tot apuntava que 'La La Land', després d'obtenir els guardons al millor director (Damien Chazelle), millor actriu (Emma Stone), millor banda sonora original, millor cançó original ('City of Stars'), millor disseny de producció i millor fotografia, es coronaria com a millor pel·lícula i, de fet, així ho han anunciat Warren Beatty i Faye Dunaway. No obstant, hi havia alguna cosa que no encaixava.

LA CARA DE BEATTY

Notícies relacionades

S'ha notat a la cara del veterà actor, que a l'obrir el sobre ha fet un gest d'estranyesa. A la parella li havien donat el sobre equivocat. No obstant, com que ningú de l'Acadèmia s'ha pronunciat, Beatty ha prosseguit i li ha passat el sobre a Dunaway, que ha llegit el nom de 'La la land' que apareixia al costat del d'Emma Stone, el premi entregat just abans.

"Hi ha un error. 'Moonlight', vosaltres sou els guanyadors de la millor pel·lícula. Això no és una broma", ha advertit Jordan Horowitz, un dels productors de 'La la land', quan ja estava tot l'equip a l'escenari. A més, ha mostrat la targeta del sobre a la càmera per demostrar-ho.