ENTREVISTA DESCARNADA

Pau Donés se sincera a l''XL Dominical' després de la seva recaiguda

EL PERIÓDICO vendrà el doble disc '50 palos' en exclusiva a partir dels dies 4 i 5 de març

 

  / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

El suplement 'XL Dominical' ofereix aquest diumenge com a tema de portada una extensa entrevista a Pau Donés feta 15 dies després de la seva tercera operació (el 2015 li van detectar el primer càncer i, des d'aleshores, segueix lluitant contra una agressiva mutació de l'oncogen BRAF). "La mort a mi no em ronda. La porto a dins", assegura el líder de Jarabe de Palo. Aquesta trobada amb el músic va tenir lloc el mateix dia que le havia posat "un xut de químio".

El cantant confessa que parla amb la seva filla sobre el fet que la seva situació "pot ser molt greu". "Lluitaré per no deixar-la sola", promet. El reportatge inclou entranyables fotos antigues, com una en què apareix precisament amb ella, donant-li el biberó al seu estudi de gravació, i una altra en què el nen és ell, als braços de la seva mare (que va morir quan Donés tenia 16 anys).

EL DISC, PRIMER AMB EL PERIÓDICO

El mes de març estarà consagrat a Jarabe de Palo, que publicarà una autobiografia així com un doble disc, '50 palos', que es podrà adquirir als quioscos durant una setmana exclusivament a través d'EL PERIÓDICO (a partir dels dies 4 i 5 de març, a un preu de 14,95 euros).

Notícies relacionades

En aquest treball Pau Donés vol celebrar els seus 20 anys de carrera despullant el seu repertori. Es tracta d'un generós 'pack' amb 22 cançons, les més populars de la banda i una d'inèdita, la contundent 'Humo', interpretades a piano i veu, amb arranjaments de corda, contrabaix, bases programades i percussió.

La gira de presentació la iniciarà al Teatre Victoria Eugenia de Sant Sebastià, el 5 de març, i comptarà amb una cita molt especial: el 20 de maig al Liceu, com a tancament del Festival del Mil·lenni. Donés també serà un dels convidats del pròxim Canet Rock, l'1 de juliol.