On Catalunya

NOU VIDEOCLIP

Pau Donés estrena 'Humo', la seva cançó més dura

"Ahora que solo me queda esperar a que llegue la hora", diu la lletra de l'avançament de '50 PALOS'

1
Es llegeix en minuts
Núria Martorell
Núria Martorell

Periodista

ver +

Avui, la vigília del Dia Mundial contra el Càncer (el 4 de febrer)Dia Mundial contra el Càncer, el cantant Pau Donés estrena la seva lletra més dura, titulada 'Humo', portant una samarreta amb la data del seu naixement (11-10-1966): "Ahora que empiezo de cero, el tiempo es humo, el tiempo es incierto… / Ahora que solo el ahora es lo único que tengo… / ahora que solo me queda esperar a que llegue la hora…/ Ahora que cada suspiro es un soplo de vida robada a la muerte… / Ahora que ya no me importa que la vida se vista de negro, / porque a nada le tengo miedo…".

El líder de Jarabe de Palo, que segueix batallant amb l'agressiu oncogèn Braf, ha penjat aquest videoclip com a avançament del que serà el seu pròxim i esperat disc, '50 PALOS', que publicarà el 10 de març.

"Tota la vida escrivint cançons d'amor i cap al meu gran amor: la vida", explica el cantant. "No tenia un dia especialment bo, més aviat el contrari. Em vaig despertar i la vaig trobar a faltar: per un moment, i com ja m'havia passat abans amb alguns dels meus superamors, vaig pensar que la vida m'estava abandonant. Com acostumo a fer en aquestes ocasions, vaig agafar llapis i paper i li vaig escriure una cançó. Crec que és una de les peces d'amor més belles i sentides que he escrit mai", admet.

Notícies relacionades

"Abrázame fuerte, por Dios te lo ruego, por si esta fuera la última vez", prossegueix l'emotiva lletra.

NOVA ETAPA

"És d'aquestes cançons que surten de pressa, de les que sents com, mentre l'escrius, se t'humitegen els ulls. De les que quan les cantes, se't fa un nus a la gola", admet Donés. Amb 'Humo' avança que s'obre "una nova etapa" en la seva trajectòria. "Les coses ja no tornaran a ser com abans: la música seguirà sent el principal, però funcionarem d'una altra manera". Sense témer el futur.

Temes:

Músics