Carrie Fisher, en estat crític després de patir un atac cardíac

L'actriu que ha interpretat la princesa Leia a 'Star Wars' ha sigut ingressada després de tenir un atac mentre volava de Londres a Los Angeles

Els companys feliciten Carrie Fisher després de l’èxit de la reanimació en ple vol, i la seva recuperació. / AFP LEON NEAL / EUROPA PRESS VÍDEO

1
Es llegeix en minuts

Carrie Fisher, l'actriu que ha interpretat la princesa Leia en la saga 'Star Wars', ha sigut ingressada en estat crític en un hospital de Los Angeles després de patir un atac cardíac mentre volava de Londres a la ciutat californiana.

Notícies relacionades

Segons el diari 'Los Angeles Times', l'actriu, de 60 anys, ha sigut traslladada a l'hospital de la UCLA urgentment per una ambulància dels bombers de Los Angeles des de l'aeroport al qual va arribar després d'un vol d'11 hores. 

Segons United Airlines, que no esmenta en la informació el nom del passatger afectat a l'arribada del vol 935 de Londres, els serveis mèdics ja estaven esperant Fisher, després que el pilot avisés la torre de control que infermeres que formaven part del passatge estaven atenent un passatger inconscient.