AGRESSIÓ ABANS D'UN CONCERT

El fan que va rebre un cop de puny de Justin Bieber: "Això ja està en mans d'advocats"

"Si hagués apujat la finestreta no hauria passat res", opina Kevin, en una entrevista a Onda Cero

bieber

bieber / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts

El fan de Justin Bieber que va rebre un cop de puny a les portes del concert de Barcelona aquest dimarts assegura que se sent decebut amb l'actitud del cantant. "Això ja està en mans d'advocats", ha explicat Kevin, el jove agredit, durant una entrevista amb Júlia Otero a Onda Cero.

El noi no ha concretat si ha denunciat o té previst denunciar l'agressió davant els Mossos ni quins seran els següents passos. "Ja ho tractaran ells (els advocats). No puc donar més informació", ha respost.

"En cap moment em vaig pensar que em donaria un cop de puny", ha explicat Kevin. L'artista canadenc havia estat a l'aeroport el dia anterior parlant amb els seguidors, així que el noi es va pensar que "estava disposat a acostar-se una mica als fans". Per això, quan va veure que Bieber tenia la finestreta baixada, Kevin va aprofitar per ficar-hi la mà i acariciar-li "l'espatlla i el coll". "Vam començar a tocar-lo com faria qualsevol fan afectuós que vol tocar el seu ídol". Com a resposta, va rebre un llavi trencat.

"PODRIA HAVER-HO EVITAT"

Bieber, ha afegit l'afectat, podia haver evitat que se li acostessin sense recórrer a la violència. "Va estar parat abans de girar i ja ens havia vist, sabia que no hi havia barreres i sabia que ens hi acostaríem. Si hagués apujat la finestreta no hauria passat res". I ha recalcat: "Podria haver-me apartat amb la mà, qualsevol cosa, però un cop de puny amb aquesta agressivitat, no."

Notícies relacionades

Kevin rebutja de ple que li agradés rebre un cop de puny del seu ídol. Tot al contrari: després del que ha passat, ni el noi ni cap de les persones que l'acompanyaven van entrar al concert. I assegura que ja no és fan del cantant. "A mi m'agradava Justin, en passat --ha remarcat--. Primer sóc jo i després hi és ell".

L'entrevistat va reconèixer que no és la primera vegada que el cantant tracta malament els seus fans. "Es veu que no ens vol ara", sentencia.