Sopa de Cabra dedica als fans el seu nou videoclip, 'Dolços plans'

El grup, que celebra el seu 30è aniversari, tanca amb aquest vídeo la seva triomfal gira d'estiu i obre la de tardor

Videoclip de ’Dolços plans’, de Sopa de Cabra.

1
Es llegeix en minuts

Sopa de Cabra dedica als fans el seu últim videoclip, 'Dolços plans', en què recorda alguns dels moments més destacats de la seva triomfal gira d'estiu, que els ha portat a ser per segon any consecutiu un dels grups catalans amb més poder de convocatòria de l'any.

Notícies relacionades

El clip de 'Dolços plans', que és la cançó que obre el seu últim disc, 'Cercles', reflecteix el bon moment de forma de Sopa de Cabra en una recopilació d'imatges gravades en alguns dels concerts de la gira d'estiu.

La publicació del videoclip tanca l'etapa d'estiu i obre el tram de tardor de la gira del 30è aniversari de la bandagira del 30è aniversari. Els concerts més destacats seran els de la sala Razzmatazz (21 d'octubre), la sala The Grand de Londres (14 d'octubre), que serà el seu debut a la capital anglesa; i la sala Joy Eslava de Madrid (27 d'octubre), ciutat on no actuen des de fa 20 anys. A més, aquest divendres actuen a l'Auditori de Sant Cugat dins del festival Petits Camaleons, amb totes les entrades venudes. El 13 de novembre tancaran la gira a l'Auditori de Barcelona.