Rihanna, una dutxa i un ganivet: l'estrella farà de Janet Leigh a 'Bates Motel'

Els responsables de la sèrie confirmen la incorporació a la Comic-Con de San Diego

 

  / CHRISTOPHER POLK

1
Es llegeix en minuts

L'estrella del pop Rihanna interpretarà Marion Crane, el personatge al qual va donar vida l'actriu Janet Leigh en el film 'Psicosi' (1960), durant la cinquena i última temporada de la sèrie televisiva 'Bates Motel', en què la trama funciona com una preqüela de la cèlebre cinta d'Alfred Hitchcock.

Així es va anunciar al panel de la sèrie a la Comic-Con de San Diego, en una sessió que va comptar amb un vídeo de la cantant en què anunciava la seva incorporació al repartiment i en què van participar els creadors i productors executius Kerry Ehrin i Carlton Cuse, i els intèrprets Vera Farmiga, Freddie Highmore, Max Thieriot i Nestor Carbonell.

El personatge de Marion Crane, que ara interpretarà Rihanna agafant el relleu de Janet Leigh, ha passat a la història del cine pel moment en què mor assassinada a punyalades a la dutxa, una de les escenes més recordades del clàssic del terror 'Psicosi'.

"Volíem introduir aquest icònic rol en un enfocament contemporani i redefinir-lo d'una manera nova, emocionant i significativa", van explicar Carlton Cuse i Kerry Ehrin.

Notícies relacionades

"A més havíem sentit que Rihanna és una seguidora d'aquesta sèrie, i nosaltres som enormes fans d'ella, així que va ser una col·lisió perfecta de creativitat i destí", van afegir.

En la cita també es va donar a conèixer que 'Bates Motel' s'acabarà amb la cinquena temporada. 

Temes:

Rihanna Sèries