en 'streaming'

Primer 'encierro' de Sant Fermí 2016

Els toros de la ramaderia Fuente Ymbro han protagonitzat la carrera d'aquest 7 de juliol

1
Es llegeix en minuts

La web d'EL PERIÓDICO ha emès aquest dijous en directe el primer 'encierro' de Sant Fermí 2016. Des de les 7.50 hores del matí s'ha pogut seguir a través de 'streaming' la retransmissió de la carrera pels carrers de Pamplona amb nou càmeres i la repetició íntegra una vegada acabada. Les festes de la capital de Navarra van començar aquest dimecres amb el tradicional txupinazo.

Notícies relacionades

Els 'encierros' tornaran a ser els principals atractius de les festes. Les ramaderies que hi participaran aquest any són Fuente Ymbro, que protagonitzarà la primera carrera del dia 7; Cebada Gago, el dia 8; José Escolar Gil, el dia 9; Pedraza de Yeltes, el dia 10; Jandilla, el dia 11; Victoriano del Río, el dia 12; Núñez del Cuvillo; el dia 13, i Miura, que posarà fi als 'encierros' el dia 14.

Per tercer any consecutiu, l'Ajuntament de Pamplona projectarà abans de la carrera en una pantalla a Casa Seminario un vídeo amb les normes de l''encierro' fent especial èmfasi en la prohibició de gravar o fer fotos mentre es corre o avisant de no tocar ni provocar el toro.

Temes:

Sant Fermí