CONCERT

Malú torna a Barcelona i EL PERIÓDICO anticipa la venda d'entrades

L'artista madrilenya torna amb 'Caos' al Sant Jordi el 23 de desembre

Els tiquets es podran adquirir a Entrades.elperiodico.com 72 hores abans que en la resta de canals

1
Es llegeix en minuts

Entrades.elperiodico.com ja es poden adquirir les entrades per al segon concert de la gira ‘Caos’ de Malú a Barcelona. Serà el 23 de desembre, a les 20.30 hores, al Palau Sant Jordi, el mateix espai que va acollir l'artista madrilenya el 20 de maig. EL PERIÓDICO s'anticipa 72 hores a la resta de punts de venda.

Notícies relacionades

Als seus 34 anys, Malú presenta una maduresa artística que es reflecteix en l'èxit dels seus concerts. ‘Caos’ és un treball enèrgic i intens, que encaixa excel·lentment en l'escenografia d'un directe, ple de cançons d'amor i desamor però sempre amb una càrrega positiva. El disc està produït per Armando Ávila i gravat a Mèxic. La mateixa artista defineix aquest últim treball com “un disc dinàmic, optimista, amb sons que transpiren pura força; és com sóc jo".

Després de l'èxit del concert que la va presentar al maig a Barcelona, els promotors han programat una segona cita amb el públic català. El preu de les entrades va des dels 20 euros fins als 60 (despeses de gestió a part). També hi ha l'opció del Golden Ticket, que dóna accés a la zona vip i inclou privilegis com a zona de visibilitat privilegiada, pàrquing i altres prebendes. El preu del Golden Tiquet és de 142 euros (despeses a part).